• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dames Timberland

Timberland boots dames
8 van 8 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
8 van 8 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Timberland boots dames | SNEAKERS.nl

Timberland boots dames – Met de klassieke Timberland boots kunnen alle dames deze winter met warme voeten over straat. De Timberland boots zijn er in verschillende kleuren en modellen op SNEAKERS.nl 

Timberland 6 Inch boots dames

Timberland boots dames heeft naast de ruime selectie ook het basismodel, de Timberland 6 Inch Premium boots. Dit model is niet meer weg te denken uit de damescollectie van Timberland en een must-have in de wintercollectie van iedere vrouw. Twijfel dus niet langer en bestel de Timberland 6 Inch boots snel, zodat je warm de winter door kan lopen.

TIMBERLAND BOOTS CLASSIC DAMES

Timberland boots dames zijn er natuurlijk ook in de Classic 6 Inch Premium, deze 6 Inch Premium boots zijn al sinds 1973 niet meer weg te denken uit het ruime assortiment van Timberland. Ga warm de winter door en bestel de Timberland boots dames op de webshop. Op SNEAKERS.nl kun je eventueel van meerdere merken, zoals de Vans en de HUB hoge dames schoenen vinden. De Timberland kun je ook in lage modellen vinden in plaats van de typerende welbekende boots. Je kunt ze op de webshop en in de SNEAKERS winkels vinden. Op de Timberland heren pagina kunnen de heren terecht voor een Timberland overzicht. Eveneens kunnen de kids op de Timberland kids pagina terecht voor de welbekende boots.