Dames Vans

VANS DAMES
20 van 49 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 29
20 van 49 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 29

Vans schoenen dames | SNEAKERS.nl

Vans schoenen dames zijn er in vele soorten. Vans is een Amerikaanse fabrikant van sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen en overige schoentypen, met als doelgroep het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes. Ook maakt het kleding en accessoires gericht op diezelfde markt. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cypress, Californië, de oorsprong van Vans schoenen voor dames.

Vans schoenen dames - De Vans Old Skool.

De Vans schoen die het meest bekend is, is de Vans Old Skool. Deze canvas gymp met suède details is een echte klassieker. Al decennia lang wordt de Old Skool gedragen in de skate scene, maar is tegenwoordig ook niet weg te denken als vast fashion item. Voor soortgelijke schoenen verwijzen we je naar de lage Converse dames sneakers.

Vans schoenen dames – De Vans SK8 Hi

De binnenzool van de Vans schoenen zijn gemaakt van textiel. Tevens is de voering van de Vans schoenen zijn van textiel gemaakt. Zoals iedereen wel zou weten zijn de neuzen van de Vans schoenen dames rond. De zool is van kunststof. Dus uitglijden is zeker geen mogelijkheid. De buitenkant van de Vans schoenen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. De voeringdikte van de Vans schoenen zijn zeer licht gevoerd. Oftewel zeker zijn de Vans schoenen voor dames de moeite waard. Ook is de Vans voor de heren en kids een gewilde schoenenmerk. Ze zijn te vinden op SNEAKERS.nl of in de SNEAKERS winkels.