• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas sneakers dames

adidas sneakers dames
20 van 25 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 5
20 van 25 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 5

Het topmerk adidas is populair bij onze dames. De meest gewilde adidas dames sneakers modellen zijn momenteel de adidas Superstar en de Stan Smith. De adidas Stan Smith voor dames is een klassieker die elk seizoen weer een vaste positie verkrijgt in de SNEAKERS collectie. Adidas sneakers voor dames zijn een absolute versterking voor jouw collectie. Ook voor de heren en kids is adidas te vinden bij SNEAKERS. Leuk voor een mama en mini combinatie!

adidas dames sneakers

De adidas Coast Star voor dames is een speciale introductie waard. De sneaker is een vernieuwing van één van de populairste adidas modellen; namelijk de adidas Superstar. In deze versie zien we de welbekende 3-stripes aan de zeikant van de schoen die bij zijn voorganger ook te zien is. Verderder heeft de Coast Star geen toeters en bellen, maar juist door de simpliciteit van de schoen maakt hem populair. Deze sneaker ontbreekt daarom niet uit onze adidas dames collectie. Bekijk naast adidas ook onze gehele collectie aan dames sneakers.

Populaire adidas dames sneakers

Zeer populair onder de dames is de adidas Superstar. De klassieke uitvoering van deze sneakers is in het zwart/wit; de witte schoen met de welbekende drie zwarte strepen aan de zijkant. Andere kleurvarianten zijn bijvoorbeeld zwart, wit/roze, wit/blauw. De Superstar kan elk seizoen gedragen worden en is goed te combineren met je dagelijkse outfit.

De klassieker

De adidas Stan Smith voor dames is een klassieker. De sneaker is destijds in 1971 ontworpen voor tennislegende Stan Smith. Sindsdien is de sneaker onmisbaar in de adidas collectie. Dit model draait al jaren mee en blijft daarmee ook populair. De adidas sneakers en met name de Stan Smith kent vele kleurcombinaties. Van sportieve basiskleuren tot de meeste trendy prints. adidas sneakers voor dames zijn er in overvloed, zo ook de adidas Stan Smith. Om de zoveel jaar komt er ook een vernieuwde versie die net een tikje anders is. Denk aan het adidas logo dat net wat anders eruit ziet, de visuele uitbeelding van Stan Smith met zijn handttekening eronder etcetera. Al met al zorgt deze vernieuwing dat dit 'old skool' model toch elke keer met een verfrissende stijl de markt opkomt. Dat maakt deze dames sneakers van adidas een echte must have voor jouw schoenen collectie.

Zijn adidas dames sneakers toch niet helemaal jouw ding en ben je toch op zoek naar een ander merk? Neem dan zeker ook een kijkje naar de PUMA dames sneakers voor al onze bestsellers.