• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas dames sneakers

adidas sneakers dames
20 van 121 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 101
20 van 121 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 101

adidas dames sneakers | SNEAKERS

Het topmerk adidas is populair bij onze dames. De meest gewilde adidas dames modellen zijn momenteel de adidas Superstar en de Stan Smith. De adidas Stan Smith voor dames is een klassieker die elk seizoen weer een vaste positie verkrijgt in de SNEAKERS collectie. Adidas sneakers voor dames zijn een absolute versterking voor jouw collectie. Ook voor de heren en kids is adidas te vinden op SNEAKERS.nl.

adidas dames sneakers - de adidas ZX Flux dames

De adidas ZX Flux voor dames is een speciale introductie waard. Het ZX Flux model is in 2014 voor het eerst gelanceerd. Dit deed adidas met de bekende #miflux campagne, waarmee de sneakerfans zelf de ZX Flux sneakers konden ontwerpen. De actie was een groot succes en heeft deze sneaker op de kaart gezet. Daarom mag de adidas ZX Flux zeker niet ontbreken in onze damescollectie.

adidas dames sneakers - de adidas Superstar

Zeer populair onder de dames is de adidas Superstar. De klassieke uitvoering van deze sneakers is in het zwart/wit; de witte schoen met de welbekende drie zwarte strepen aan de zijkant. Andere kleurvarianten zijn bijvoorbeeld zwart, wit/roze, wit/blauw. De Superstar kan elk seizoen gedragen worden en is goed te combineren met je dagelijkse outfit.

adidas dames sneakers - de adidas klassieker

De adidas Stan Smith voor dames is een klassieker. De sneaker is destijds in 1971 ontworpen voor tennislegende Stan Smith. Sindsdien is de sneaker onmisbaar in de adidas collectie. Dit model draait al jaren mee en blijft daarmee ook populair. De adidas sneakers en met name de Stan Smith kent vele kleurcombinaties. Van sportieve basiskleuren tot de meeste trendy prints. adidas sneakers voor dames zijn er in overvloed, zo ook de adidas Stan Smith.

Toch op zoek naar een ander merk? Bekijk ook de PUMA dames sneakers voor de bestsellers.