Dames adidas

adidas sneakers dames
20 van 74 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 54
20 van 74 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 54

adidas sneakers dames | SNEAKERS.nl

Het topmerk adidas is populair bij onze dames. De meest gewilde modellen zijn momenteel de adidas Superstar en de Stan Smith. De adidas Stan Smith voor dames is een klassieker die elk seizoen weer een vaste positie verkrijgt in de SNEAKERS collectie. adidas sneakers voor dames zijn een absolute versterking voor jouw collectie. Ook voor de heren en kids is adidas te vinden op SNEAKERS.nl. 

adidas sneakers dames - de adidas ZX Flux dames

De adidas ZX Flux voor dames is een speciale introductie waard. Het ZX Flux model is in 2014 voor het eerst gelanceerd. Dit deed adidas met de bekende #miflux campagne, waarmee de sneakerfans zelf de ZX Flux sneakers kunnen ontwerpen. De actie is een groot succes en heeft de adidas ZX Flux op de kaart gezet. Daarom mag de adidas ZX Flux dames nooit ontbreken in onze damescollectie. 

adidas sneakers dames - de adidas klassieker

De adidas Stan Smith voor dames is in onze optiek een klassieker. De sneaker is destijds in 1971 ontworpen voor tennislegende Stan Smith. Sindsdien is de sneaker onmisbaar in de adidas collectie. Dit model draait al jaren mee en blijft daarmee ook populair. De adidas sneakers en met name de Stan Smith kent vele kleurcombinaties. Van sportieve basiskleuren tot de meeste trendy prints. adidas sneakers voor dames zijn er in overvloed, zo ook de adidas Stan Smith dames. Bekijk ook de PUMA dames pagina voor de bestsellers.