• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ASICS dames sneakers

asics sneakers dames
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1

ASICS sneakers dames

De ASICS dames sneakers zijn al geruime tijd populair op de Nederlandse markt. ASICS is een Japans sportmerk dat behoort tot een van de 5 grootste sportproducenten ter wereld. Toen het merk net opgericht werd, maakten zij vooral basketbalschoenen. Tientallen jaren later werd de sneaker hack waarmee ASICS echt bekend is geworden geïntroduceerd: de Gel-Lyte zool. Dit is een schokabsorberende gel die voor meer comfort zorgt bij inspanning. Dit is de doorbraak geweest waardoor ASICS vandaag de dag zo bekend is over heel de wereld. Daarom is de ASICS Gel-Lyte is al jarenlang bekend en blijft een echte klassieker onder sneakersliefhebbers. Naast dit klassieke model, innoveert ASICS nog altijd door en zijn er veel verschillende modellen beschikbaar.

ASICS Gel-Lyte 3 Dames

Zoals eerder gezegd is dit de klassieker van ASICS. De ASICS Gel-Lyte 3 dames is ontworpen in de jaren 90 waardoor hij een echte vintage feel heeft. De schoen is extra comfortabel aangezien er gebruik is gemaakt van de welbekende Gel-Lyte technologie. Door de schokabsorberende gel lopen de schoenen nog lekkerder dan normaal. Door de jaren heen is de Gel-Lyte 3 nooit gestopt met innoveren. Zo wordt er momenteel gebruik gemaakt van leer resten om de schoenen te maken. Op deze manier zijn de schoenen duurzamer wat weer bijdraagt aan een betere planeet. Aan de zijkant van de sneaker is als leuk detail in geborduurde vorm de modelnaam weergegeven. Daarnaast is ook de merknaam op de achterkant en aan de zijkant van de zool te vinden.

ASICS Japan S Dames

Een ander model van ASICS is de ASICS Japan S Dames. Dit model is een casual lage sneaker met een platte zool. Het model is gebaseerd op een eerdere release uit de jaren 80. In de sneaker zijn verschillende aspecten terug te zien vanuit de eerder gemaakte basketbal modellen van ASICS. Het is een sneaker die een vintage look uitstraalt en makkelijk te combineren is met al jouw outfits. Ook op de zool van de ASICS Japan S Dames is het bekende ASICS logo terug te vinden.

ASICS Dames Sale

Ben je op zoek naar een goedkopere sneaker? Kijk eens rond in onze ASICS Dames Sale en wie weet kom jij wel een leuk paar sneakers tegen voor een lagere prijs. In de sale hebben wij de beste deals voor jou op een rijtje gezet waardoor er in elke prijsklasse wel een sneaker gevonden kan worden. Bij de ASICS Dames Sale vind je verschillende modellen van het merk ASICS in verschillende kleuren.