• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Converse Dames Sneakers

Converse All Stars Dames
20 van 20 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
20 van 20 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Converse Dames Sneakers | SNEAKERS

Converse dames sneakers zijn wereldwijd bekend. De Converse All Stars laag en Converse All Stars hoog gaan elke zomer weer als zoete broodjes de toonbank over. All Stars worden ook wel Chucks genoemd, vernoemd naar de bekende basketbalspeler Chuck Taylor. Hij was destijds ambassadeur van het merk Converse. Naast All Star laag en All Star hoog hebben we op SNEAKERS.nl ook de Converse All Star boot voor de winter. De heren en kids kunnen Converse All Star sneakers ook op SNEAKERS.nl vinden; op de betreffende pagina's vind je een overzicht.

Converse dames sneakers

Op zoek naar leuke Converse sneakers? Dan ben je bij SNEAKERS bij het goede adres. De Converse dames sneakers zijn comfortabele damesschoenen en zijn momenteel erg populair. Dames hebben bij SNEAKERS keuze uit ons ruime assortiment aan Converse sneakers in verschillende kleuren en maten. Door het diverse aanbod kun je altijd een sneaker vinden die bij je past. Kun je online toch niks vinden of heb je advies nodig? Kom dan langs bij één van onze winkels. Onze collega’s helpen je graag verder en denken met je mee.

Lage Converse All Star voor dames

De lage Converse All Stars zijn niet weg te denken in sneakerland. Deze klassiekers worden elk jaar weer in veelvoud verkocht. Vooral de basiskleuren doen het jaarlijks goed. Wie heeft nu niet een paar witte All Stars laag of zwarte All Stars laag in de kast staan? Ze passen bij elke outfit en lopen daarnaast comfortabel. Een perfecte combinatie!

Converse All Star dames High

Kies je liever voor hoge sneakers? De Converse All stars hoog ontbreken uiteraard ook niet in onze collectie. We zorgen elk seizoen voor de basiskleuren van Converse All stars hoog voor dames. Naast de basiskleuren hebben we voor de winter ook Converse All stars boots. Deze warme All stars hoog hebben een bontvoering en zijn dus lekker warm! Voor meer hoge sneakers kun je terecht op de hoge sneakers dames pagina op SNEAKERS.nl.

Toch op zoek naar iets anders? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar de Nike dames sneakers collectie.