• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Converse Dames Sneakers

Converse All Stars Dames
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Converse Dames Sneakers | SNEAKERS.nl

Converse All Star sneakers dames zijn wereldwijd bekend. De Converse All Stars laag en Converse All Stars hoog gaan elke zomer weer als zoete broodjes de toonbank over. All Stars worden ook wel Chucks genoemd, vernoemd naar de bekende basketbalspeler Chuck Taylor. Hij was destijds ambassadeur van het merk Converse. Naast All Star laag en All Star hoog hebben we op SNEAKERS.nl ook de Converse All Star boot voor de winter. De heren en kids kunnen Converse All Star sneakers ook op SNEAKERS.nl vinden; op de betreffende pagina's vind je een overzicht.

Converse All Star dames laag

Converse All Stars laag voor dames zijn niet weg te denken in sneakerland. Deze klassiekers worden elk jaar weer in veelvloed verkocht. Vooral de basiskleuren doen het jaarlijks goed. Wie heeft nu niet een paar witte All Stars laag of zwarte All Stars laag in de kast staan? Ze passen bij elke outfit en lopen daarnaast comfortabel. Een perfecte combi!

Converse All Star dames hoog

Converse All stars hoog voor dames ontbreken uiteraard ook niet in onze collectie. We zorgen elk seizoen voor de basiskleuren van Converse All stars hoog voor dames. Naast de basiskleuren hebben we voor de winter ook Converse All stars boots. Deze warme All stars hoog hebben een bontvoering en zijn dus lekker warm! Voor meer hoge sneakers kun je terecht op de hoge sneakers dames pagina op SNEAKERS.nl.  

Toch op zoek naar iets anders? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar de Nike dames sneakers collectie.