• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dames fashion

fashion sneakers dames
20 van 27 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 7
20 van 27 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 7

Fashion sneakers dames | SNEAKERS.nl

Tussen de dames fashion zijn exclusievere schoenen voor dames te vinden. De unieke modellen die tussen de dames fashion staan zijn opvallend en stijlvol. We hebben een aantal merken geselecteerd die thuis horen in de dames fashion en die zeker jouw aandacht verdienen! Voor de dames die op zoek zijn naar uniekere en apartere modellen is het zeker de moeite waard om de dames fashion eens te bekijken. Tussen de dames fashion vind je opkomende trends waarop jij het liefst zo snel mogelijk rondloopt.

Emporio Armani

Dames Emporio Armani schoenen mogen natuurlijk niet ontbreken tussen de dames fashion. Emporio Armani is een Italiaans modehuis opgericht in 1975 dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van haute couture. Ze weten bij Emporio Armani dus wel hoe de trends zich gaan ontwikkelen en hoe ze daarop in moeten spelen. Dat is ook terug te zien in de dames schoenen. De schoenen zijn strak afgewerkt, met mooie materialen en gemaakt van een goede kwaliteit.

Karl Lagerfeld

De Karl Lagerfeld damesschoenen zijn bijna net zo herkenbaar als de man zelf. Er is zelfs een model dat is uitgevoerd met een karikatuur van Karl Lagerfeld erop. Karl Lagerfeld heeft in zijn werkzame leven verschillende collecties ontworpen voor de grotere bekende modehuizen en heeft ook zijn eigen label. Al deze ervaring is terug te zien in de luxe schoenen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en afgewerkt met luxe materialen in opvallende designs.

SNEAKERS

SNEAKERS is ons eigen label en hoort zeker ook thuis in de dames fashion. De verschillende boots modellen hebben ieder eigen kenmerken. Zo is een van de boots voorzien van stoere gespen aan de zijkant, waarmee je je outfit een stoere touch geeft. Een van de andere modellen heeft een plateau zool, waardoor je er net een paar centimeter bij krijgt in lengte. Een ding is zeker: de boots geven je een stoere uitstraling en zijn zeker een toevoeging aan je outfit!