• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Lacoste dames sneakers

Lacoste dames sneakers
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Lacoste dames sneakers | SNEAKERS.nl


Het wereldwijd bekende logo, de krokodil, heeft de Lacoste schoenen groots gemaakt. Met de Lacoste sneakers dames mag je dus zeker over straat komen! De simpele patronen en het hoogwaardige materiaal geven de Lacoste schoenen de uitstraling en het comfort die het verdient. Bekijk de Lacoste Carnaby pagina voor de basismodellen.

High class imago - SNEAKERS.nl

De van oudsher Franse modegigant Lacoste. De Lacoste dames schoenen hebben net als de rest van de Lacoste collectie een hoge waarding. Al sinds 1952 wordt Lacoste gezien voor de upper-clas. Nadat René Lacoste stopte met tenissen heeft hij zich volledig op het modebedrijf gericht. De Lacoste sneakers dames zijn tegenwoordig in allerlei verschillende modellen beschikbaar. Toch hebben de Lacoste sneakers dames wit nog een kleine tennis uitstraling. Bekijk ze zelf op de Lacoste schoenen dames wit pagina. De heren kunnen terecht op de Lacoste heren sneakers pagina. Voor soortgelijke hippe schoenen verwijzen we je naar de Vans dames sneakers pagina.

Toch op zoek naar iets anders? Neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze Nike dames sneakers collectie of bekijk alle dames sneakers!