• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air Force 1 Low Dames

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Air Force 1 Low dames | SNEAKERS

Nike sneakers; wie kent ze niet. Nike is al jarenlang een van de grootste sneaker fabrikanten over de gehele wereld. Het dagelijkse straatbeeld wordt gedomineerd door Nike sneakers. Het Amerikaanse merk werd in 1963 opgericht als Blue Ribbon en werd in 1978 vernoemd naar het voor nu iedereen bekende Nike. Nike heeft een groot deel van het succes te danken aan haar logo. Het logo van Nike is een van de meest herkenbare logo’s over de hele wereld. Nike heeft een zeer breed aanbod van sneakers waaronder de Nike Air Force modellen. 

Nike Air Force 1 Low Dames

De Nike Air force 1 voor Dames is een voormalig basketbalschoen. Dit model van Nike heeft zijn naam te denken aan het vliegtuig van de Amerikaanse president. In 1982 was dit de eerste basketbalschoen met Nike Air, deze sneaker bracht het spel naar een hoger niveau. Speler zoals Moses Malone en Charles Barkley maakte gebruik van deze vernieuwde Nike Air Force sneaker. Door de bekendheid van het basketbal kreeg deze sneaker al snel voet aan de grond over de gehele wereld. Hierdoor werd deze sneaker niet alles erkend op basketbalvelden maar werden ook de straten gedomineerd door deze sneaker van Nike. Deze sneaker brak helemaal door tot de kern van de hiphopcultuur. De Nike Air Force 1 blijft trouw aan zijn roots met zachte, veerkrachtige demping. Maar tegenwoordig is de iconische status van deze Nike Air technologie overtroffen.

NIKE Feitje

Sinds 2009 maakt Nike gebruik van de legendarische quote ‘Just Do It’. De inspiratie voor deze quote is gehaald bij de ter dood veroordeelde Gary Gilmore in 1977. Gary Gilmore sprak de laatste woorden ‘Lets dot it’ en Nike heeft dit in 2009 veranderd in de quote die nu voor iedereen bekend is. 

Is de Nike Air Force sneaker niet iets voor jou? Bekijk dan onze brede sneaker aanbod van nike zoals de Nike Air Max 90. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan adidas sneakers zoals de adidas Stan Smith of de adidas Coast Star