• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air Force 1 Mid Dames

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Air Force 1 Mid dames | SNEAKERS

De Nike Air Force 1 Mid dames is een klassieker die we al een hele tijd kennen. Deze basketbal sneaker kennen we in een lage, een mid en een hoge variant. Wist je dat de Nike Air Force 1 Mid dames al werd geproduceerd in 1979? Dat is al even geleden dus! Vele dames hebben wel een paartje Nike Air Force 1 mid in zwart of wit, laag of hoog in de kast staan. Het is dan ook een degelijke sneaker die te combineren is met vele outfits.

De Nike Air Force 1 Mid dames | Mid vs Low

Maar welke kies je nu? Altijd lastig. We moeten eraan toevoegen dat de Nike Air Force 1 Low een comeback heeft gemaakt. Ondanks deze comeback is de mid-variant nog altijd immens populair. De Nike Air Force 1 dames is een topper en draait al jaren mee. Wie zuinig met de sneakers omgaat, kan ook tijdenlang van haar eigen paar genieten. Een goede tip voor als je de witte kleur kiest; wissel na een tijdje de veters om met nieuwe witte veters en je geeft je Air Force 1 weer een frisse uitstraling!

Onze andere favorieten

In onze collectie hebben we natuurlijk nog veel meer mooie Nike sneakers. Iedereen heeft zo eigen favorieten, maar een van onze is toch wel de Nike Air Max 1. De Air Max collectie is waar Nike groot mee is geworden en als je de Nike Air Max 1 ziet, begrijp je wel waarom. Het is een stijlvolle sneaker die netjes is afgewerkt. We hebben deze sneaker in verschillende colorways in onze collectie. Een van onze andere favorieten zijn de Nike Air Max voor kinderen, bijvoorbeeld de Nike Air Max 90. Natuurlijk is dit omdat ze mega schattig zijn! Maar ook omdat de ouder-kind combinatie die je hierdoor samen kan maken ontzettend stijlvol is! Kijk daarom zeker ook bij de Nike Internationalist voor dames en heren en succes met combineren!