• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Internationalist Dames

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Internationalist dames | SNEAKERS

De Nike Internationlist dames is inmiddels al ruim 30 jaar op de markt. Oorspronkelijk was de Nike Internationalist dames bedoeld om lange afstanden mee te kunnen hardlopen. De sneaker is inmiddels uitgerust met wat nieuwere technologie, maar het basisidee is niet veranderd. Omdat de Nike Internationalist bedoeld was om mee te gaan hardlopen, moest de sneaker goed uitgerust zijn qua vering en demping voor het comfort. Nog altijd zijn de vernieuwde versies hiervan voorzien. Hierdoor kan je gemakkelijk en comfortabel langere afstanden afleggen met de Nike Internationalist dames aan je voeten. Daarnaast is de sneaker uitgebracht in allerlei kleuren, waardoor je de Nike Internationalist dame ook makkelijk kunt combineren met jouw stijl en outfits.

Nike Internationalist dames | De details

Zoals veel Nike sneakers behoort ook de Nike Internationalist inmiddels tot een van de klassiekers. Dit komt mede omdat de sneaker in al die jaren het klassieke design niet is verloren en ook  de kwaliteit is van gelijke hoogte gebleven of zelfs verbeterd. Hierdoor wordt de Nike Internationalist dames nog altijd graag gedragen. De Nike Internationalist dames heeft een perfecte combinatie van overlays in verschillende materialen. In de zool is een technologie verwerkt voor een goede demping waardoor de sneaker een uniek comfort biedt.

Slaat de twijfel toe?

Twijfel je nog over de keuze van je nieuwe sneakers? Dan gaan we je helpen. Of misschien maken we je het nog lastiger. Een totaal andere sneaker vindt je bijvoorbeeld tussen de Puma sneakers. De sneaker is totaal anders, maar kan bij twijfel wel helpen om de juiste keuze te maken. Misschien is deze sneaker wel precies wat je zoekt, maar had je er gewoon nog niet aan gedacht. Of misschien ben je eigenlijk toch gewoon op zoek naar Vans sneakers. Je ziet ze natuurlijk veel in het straatbeeld en nu zijn er unieke kleuruitvoeringen die binnenkort van jou kunnen zijn!