• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dames Oill

oill_women
0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Oill dames sneakers dames | SNEAKERS.nl

Oill is een uniek merk met een origineel concept met innovatief  sterke modetrends en persoonlijke Kopenhaagse street style. Oill sneakers ontwerpt petten, tassen en sneakers. De collecties hebben een mannelijke look, maar een beroep doen ze zowel op jongens als meisjes, die een modern en koele geïnspireerde street stijl willen. Authenticiteit en creativiteit is essentieel voor Oill, welke zijn neergelegd in een moderne en functionele design met een internationale uitstraling. Het merk creëert vier jaarlijkse collecties en wordt geëxporteerd naar 17 verschillende markten in voornamelijk Europa en Azië. Dus wees blij dat wij ze kunnen aanbieden aan jou. Zorg dat je snel een paar Oill sneakers voor dames in huis haalt. Bekijk op SNEAKERS.nl of er iets leuks voor je bijzit.

OILL SNEAKERS - DE SNEAKERS UIT KOPENHAGEN VIA SNEAKERS.NL

Bekijk de collectie van Oill sneakers op SNEAKERS.nl. Dit merk is pas toegevoegd aan onze collectie. Wij zelf zijn er erg over te spreken. De designs zijn strak en uniek. Het Oill Animal Signature model is erg populair onder de kenners. Wij verwachten dat het merk steeds populairder zal worden en haar plek in Europa zal veroveren. 

OILL SNEAKERS - ANIMAL SIGNATURE

De Oill Animal Signature is een running model sneaker in verschillende kleurcombinaties en prints. De eerste modellen op SNEAKERS.nl zijn de Leopard Grey en Leopard Rainbow. Het model wat daarna werd toegevoegd is de Animal Signature Black Dots. Durf jij een paartje Oill te dragen? Ze zullen je vast staan!