Dames Puma

PUMA dames
20 van 72 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 52
20 van 72 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 52

PUMA sneakers dames | SNEAKERS.NL

PUMA AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik. Ten gevolge van een familievete was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en in 1948 begon Rudolf voor zichzelf: hij richtte PUMA AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot adidas. PUMA sneakers dames gaat een mooie geschiedenis aan vooraf. PUMA sneakers dames kun je vinden bij SNEAKERS!

PUMA sneakers dames - De PUMA suede sneakers

De PUMA suede sneakers zijn van een textiele binnenzool. De voering van binnen is van imitatieleer en textiel. Natuurlijk is de sluiting in de vorm van veters. De schoenenneus is rond zoals we het kennen. De zool is van kunststof gemaakt. De buitenlaag van de PUMA suede sneakers zijn van suede. Zorg snel dat je een paar PUMA suede sneakers aanschaft via SNEAKERS.nl.

PUMA sneakers dames - De PUMA Basket Heart

De PUMA Basket Heart sneakers zijn voorzien van extra veters, namelijk: de reguliere veters. De binnenzijde is gevoerd van textiel. De sluiting gebeurt door middel van extravagante satijnen strik veters of de reguliere veters. De schoenenneus is rond en de zool van PUMA Basket Heart sneakers zijn synthetisch. Op de PUMA heren en PUMA kids pagina's kunnen de heren en kids eveneens terecht voor de PUMA sneakers.