• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA dames sneakers

PUMA dames sneakers
20 van 90 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 70
20 van 90 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 70

PUMA dames sneakers | SNEAKERS

PUMA sneakers; wie kent ze niet. Het is tegenwoordig één van de meest populaire merken op het gebied van dames sneakers. Wat veel mensen niet weten is dat het merk is ontstaan door een ruzie tussen twee broers. Samen hadden de twee broers een schoenenbedrijf, maar door een ruzie zijn ze allebei hun eigen weg ingeslagen. Benieuwd naar de merken die hierdoor zijn ontstaan? Dat zijn PUMA en adidas.

PUMA dames sneakers vallen erg goed in de smaak bij liefhebbers van sneakers. Zowel klassiekers uit de jaren ’80 als nieuwe modellen zijn erg gewild. Bij SNEAKERS.nl vind je een breed assortiment aan PUMA dames sneakers in alle kleuren en maten gymschoenen voor dames.

PUMA dames SNEAKERS | Nieuwe modellen

Als je de brede collectie van PUMA dames sneakers beter bekijkt, wordt duidelijk dat je de sneakers kunt onderverdelen in twee groepen: nieuwe modellen en klassiekers. Met de nieuwe modellen probeert PUMA in te spelen op de laatste trends en dit lukt goed. Door op het juiste moment een nieuw model te introduceren, blijft de populariteit van PUMA alleen maar groeien. De PUMA Thunder is een goed voorbeeld van zo’n nieuwe sneaker. Het is een grove sneaker die door het ontwerp goed inspeelt op de trend van de dad shoes. Verschillende kleurvarianten zijn opgenomen in onze collectie, waardoor er altijd wel een paar is dat je zal aanspreken.  Ook de PUMA Cali is een van de nieuwe PUMA dames sneakers. Binnen een enorm korte periode na de introductie van deze sneaker liepen veel liefhebbers er al op rond. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en de kleur is bepalend voor de uitstraling van de sneaker. Het loopcomfort van de PUMA Cali is uniek, net als het gebruik van details.

PUMA dames sneakers | Klassiekers

Naast de nieuwe modellen mogen de echte klassiekers tussen de PUMA dames sneakers niet ontbreken. Als we het hebben over de klassiekers, dan hebben we het natuurlijk over de PUMA RS-X  en de PUMA RS 9.8. Beide modellen hebben wel wat van elkaar weg, maar het grootste verschil is het materiaal van het bovenwerk. Inmiddels zijn verschillende variaties op de klassiekers uitgebracht. Dan gaat het natuurlijk over de platform sneakers, maar zeker ook over de PUMA Basket Heart.

Ben je toch op zoek naar andere sneakers? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar onze nike dames sneakers collectie. Is je budget deze tijd wat kleiner dan je zou willen? Maak je geen zorgen. Bekijk dan onze sneakers in de sale en vindt sneakers van al onze topmerken voor een toegankelijke prijs!