• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA California Dames

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

PUMA California Dames | SNEAKERS

De PUMA California Dames kent zijn oorsprong in de tenniswereld. De sneaker is speciaal ontwikkeld om de beste resultaten op het veld te behalen. Zo zorgt het fijne profiel en de draaicirkel op de zool ervoor dat je snelle bewegingen kan maken. Tijdens een potje tennis is dat natuurlijk een belangrijk kenmerk van de schoenen. Ook als je de PUMA California Dames dagelijks draagt is het prettig als je gemakkelijk en snel uit de voeten kan. Inmiddels is de PUMA California Dames veel meer dan alleen een tennisschoen. Het is een van de PUMA sneakers die stijl en comfort uitdraagt.

PUMA California Dames | Van dichterbij

Als je de PUMA California Dames van dichterbij bekijkt, valt de strakke afwerking meteen op. Ook het bovenwerk van nubuck en leer valt meteen op. Daarnaast zijn in het bovenwerk glimmende details verwerkt, waardoor de PUMA California voor dames net iets meer stijl meekrijgt dan andere sneakers. Het materiaalgebruik en de afwerking zorgt er mede voor dat de sneaker duurzaam is en dat je er lang plezier mee kan hebben. De verhoogde zool is van rubber en de tussenzool is van EVA. De EVA-middenzool zorgt ervoor dat de PUMA California voor dames een laag gewicht heeft, maar tegelijkertijd goed comfort kan bieden.

PUMA sneakers zijn favoriet

PUMA sneakers behoren voor velen tot de favorieten. Er zijn natuurlijk de klassiekers als de PUMA RS-X. Vele variaties in kleur zijn inmiddels verschenen en nog altijd is de klassieker nog even geliefd. Ook de nieuwe collecties van PUMA doen het goed en weten in een korte tijd veel populariteit te winnen.  Zo is de PUMA Thunder een geliefde sneaker. Het ontwerp van de sneaker kent vele details en de sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Ook de PUMA RS-0 is een veel gedragen sneaker. De kleurcombinaties in deze sneaker zijn goed afgewogen en subtiel verwerkt.