• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Basket Dames

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Basket Dames | SNEAKERS

De PUMA Basket Dames is een van de klassiekers van PUMA. De klassieke modellen zijn nog altijd even populair en het ontwerp is al even herkenbaar gebleven. De PUMA Basket Dames dankt de populariteit aan de eenvoudigheid van het design. De PUMA Basket voor dames bestaat vaak uit één of twee kleuren, namelijk de kleur van het bovenwerk en de kleur van de herkenbare PUMA streep of beide hebben dezelfde kleur.

PUMA Basket Dames | Speciaal voor dames

De PUMA Basket is er niet alleen voor dames, maar ook voor heren. Toch is de PUMA Basket voor dames verschillend van het herenmodel. PUMA heeft de PUMA Basket voor dames exclusiever gemaakt door aan sommige uitvoeringen een platformzool of een glimmend bovenwerk toe te voegen. Dit spreekt niet alleen meer dames aan, maar hiermee speelt PUMA ook goed in op een aantal laatste trends. De PUMA Basket Dames heeft een vetersluiting waarmee je de sneaker goed kan laten aansluiten op je voeten. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel rondloopt. Bovendien biedt de PUMA Basket Dames goede vering en demping, waardoor je extra comfort ervaart tijdens het dragen van de sneaker.

Meer van PUMA

De populariteit van PUMA sneakers neemt alleen maar toe. De laatste tijd zijn er veel nieuwe modellen toegevoegd of zijn er zelfs hele nieuwe collectielijnen ontstaan. Hierdoor spreekt PUMA een nieuw en breder publiek aan. De nieuwe modellen zijn een frisse toevoeging tussen de klassiekers van PUMA. Zo is de PUMA Cali een nieuw model en beschikbaar in verschillende kleuruitvoeringen. De witte PUMA Cali is bijvoorbeeld een frisse verschijning tijdens de donkere dagen van de winter, maar je kan ze natuurlijk ook alvast bewaren voor het voorjaar. Ook de PUMA RS-0 is een van de nieuwe modellen. Het is grove sneaker en valt door het afgewogen kleurgebruik goed op tussen de andere sneakers.