• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Muse Satin II dames

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

PUMA Muse Satin II dames | SNEAKERS.nl

De PUMA Muse Satin II Dames is een nieuwer model tussen de PUMA sneakers. De nieuwe modellen van PUMA doen het vaak erg goed en winnen in een zeer korte tijd de harten van velen. De PUMA Muse Satin II voor dames heeft een elegante uitstraling. Dit komt mede doordat PUMA het design heeft geïnspireerd op de danseressen van het New York ballet. De elegante bewegingen en de danspasjes zijn verwerkt in het ontwerp van de PUMA Muse Satin II voor dames. Dit maakt de sneaker tot een unieke sneaker die zeker niet mag ontbreken in jouw collectie!

Details van de PUMA Satin II Dames

Zoals gezegd is de PUMA Muse Satin II voor dames speciaal ontworpen voor dames. De sneaker wil een elegante uitstraling toevoegen aan het brede pallet van dames sneakers. Veel sneakers kennen een sportieve uitstraling. De PUMA Muse Satin II voor dames heeft een bovenwerk van satinlook om nog extra elegantie toe te voegen. Ook het ontwerp van de sneaker oogt elegant. De PUMA Muse Satin II Dames is een sokconstructie, waardoor de sneakers goed aansluiten en voor de ideale situatie kan je ook de veters nog aantrekken voor nog betere aansluiting. De PUMA Muse Satin II voor dames is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Iedere kleur heeft zijn eigen uitstraling en je bepaalt zelf welke het best bij jou past!

Meer van PUMA

PUMA geniet natuurlijk grootse bekendheid overal ter wereld. Regelmatig verschijnen er nieuwe collectie en vaak worden deze meteen goed opgenomen en in de harten gesloten van velen. Zo ook de PUMA RS-0. Deze sneaker is afkomstig uit de hardloopcultuur, dus je weet zeker dat de demping van de sneaker goed is. Daarnaast zorgt het design en het kleurgebruik ervoor dat de sneaker ook visueel aanspreekt. Ook de klassiekers van PUMA als de PUMA Basket en de variaties daarop zoals de PUMA Basket Heart zijn zeer geliefd.