• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Muse dames

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Muse dames | SNEAKERS.nl

De PUMA Muse Dames is een van de sneakers die speciaal is ontworpen voor dames. De zool van de PUMA Muse Dames is opgesplitst in twee helften. Oorspronkelijk komt dit uit de danswereld. Het is zo ontworpen dat de danseressen vrij bewegingen kunnen maken en flexibel zijn in de verschillende pasjes die ze maken. De PUMA Muse dames is geïnspireerd op de elegantie van de danseressen en de dansschoenen. Hierdoor is de PUMA Muse dames een unieke en elegantie sneaker geworden.

PUMA Muse Dames | De Details

Wanneer we de PUMA Muse Dames van dichterbij bekijken, dan zien we verschillende details die de sneaker nog unieker maken. Wat meteen opvalt is natuurlijk de zool: die biedt een goede ondersteuning en tegelijkertijd blijf je vrij en flexibel in de bewegingen die je maakt. Dan zijn er natuurlijk de kleuraccenten. De PUMA Muse Dames heeft één basiskleur en de details zijn geaccentueerd door het kleurgebruik. Er is goed gekeken welke kleuren bij de basiskleur passen, zodat de PUMA Muse Dames niet minder stijlvol wordt. Bovendien is de PUMA Muse Dames uitgevoerd als de welbekende sokconstructie. Hierdoor vormt de sneaker zich gemakkelijk naar je voeten en sluit de PUMA Muse Dames goed aan. Ook lopen de veters geheel over de wreef, waardoor je de sneakers ook nog wat strakker kan aantrekken en de aansluiting helemaal optimaal wordt.

Andere PUMA sneakers

PUMA sneakers hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Dit komt mede door grotere bekendheid van het merk, maar deels ook doordat PUMA steeds beter probeert om mee te gaan met de trends. Nieuwe modellen worden gelanceerd op het hoogtepunt van een trend. Zo is de PUMA Thunder nieuw en uitgebracht op het moment dat de trend van de dad shoes op het hoogtepunt is. Ook helpt het dat verschillende beroemdheden de nieuwe modellen van PUMA maar al te graag dragen. Zo is Selena Gomez een liefhebber van de PUMA Cali en wanneer je de sneaker ziet zal je wel begrijpen waarom.