• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Suede Heart dames

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Suede Heart dames | SNEAKERS.nl

De PUMA Suede Heart Dames doet je misschien denken aan de PUMA Basket Heart. Het grootste verschil tussen beide zit in het bovenwerk. Herkenbaar aan de PUMA Suede Heart voor dames zijn de grote, brede veters. De sneaker is eigenlijk een upgrade van de klassieke PUMA Suede. Door de veters heeft de PUMA Suede Heart voor dames een elegante en vrouwelijke uitstraling. Verschillende uitvoeringen van de PUMA Suede Heart voor dames zijn verkrijgbaar.

PUMA Suede Heart Dames | In detail

Zoals gezegd is de PUMA Suede Heart voor dames gebaseerd op een van de klassiekers. De klassiekers van PUMA zijn nog altijd even populair en PUMA komt steeds vaker met een variatie op een van deze geliefde modellen. Ook de PUMA Suede Heart voor dames is daar een voorbeeld van. Eigenlijk is de PUMA Suede Heart voor dames een vrouwlijkere versie van de PUMA Suede. Het grootste verschil zit in de veters. De veters van de PUMA Suede Heart voor dames zijn groot en breed en hierdoor extra opvallend. Het bovenwerk van de PUMA Suede Heart voor dames is natuurlijk van suède. Met deze sneaker val je op en maak je je outfit compleet. Je geeft je outfit met de PUMA Suede Heart voor dames een elegante uitstraling.

De bekendheid van PUMA

PUMA werd in 1948 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste sportmerken ter wereld. PUMA heeft verschillende collecties die een breed publiek aanspreken. Daarnaast probeert PUMA om goed mee te gaan met de tijd. Zo zijn de PUMA RS-0 en de PUMA Thunder nieuwe modellen die inspelen op de trend van de dad shoes. Beide modellen zijn grof en groot zoals dat hoort bij deze trend, maar beide hebben ook verfijnde details en evenwichtig kleurgebruik. Dit maakt de sneakers uniek en de bekendheid van PUMA alleen maar groter.