• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Suede Dames

PUMA Suede Bow voor dames
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Suede dames | SNEAKERS

De PUMA Suede Dames is een van de klassiekers van PUMA. PUMA heeft inmiddels verschillende variaties uitgebracht, maar ook de echte klassieker is nog steeds verkrijgbaar. De PUMA sneakers zijn erg geliefd onder de sneaker liefhebbers. Dit komt mede door het eenvoudige design, waardoor de sneaker een strakke afwerking heeft gekregen. Daarnaast zorgt het imago van een klassieker ervoor dat je er altijd stijlvol bij loopt wanneer je de PUMA Suede Dames draagt.

PUMA Suede Dames | Kenmerken

Kenmerkend voor de PUMA Suede Dames is natuurlijk het bovenwerk van suède. Suède is een type leer dat veel wordt gebruikt om schoenen, tassen en kleding mee te maken. Het materiaal is populair door de fluweelachtige uitstraling.  De PUMA Suede Dames is hierdoor een sportieve en tegelijkertijd stijlvolle sneaker. Bovendien sluit de PUMA Suede Dames goed aan op je voeten, waardoor de sneaker ook een goed comfort biedt. Bekijk daarnaast ook eens een ander populair model van PUMA: de PUMA Rider en laat je inspireren door deze kleurrijke collectie! 

Andere PUMA sneakers

PUMA is in 1948 opgericht en dat betekent dat het merk al ruim 70 jaar bestaat. In al die tijd heeft PUMA geprobeerd om verschillende collecties uit te brengen die inspelen op de laatste trends. Ook de klassiekers hebben zo nu en dan een upgrade gekregen om er weer eens extra aandacht op te vestigen. Zo is er de PUMA Rider welke is gebaseerd op een klassiek model uit de jaren 90. Ook de nieuwe collecties van PUMA winnen vaak in een korte tijd de harten van vele liefhebbers. Zo zijn de PUMA Cali en de PUMA RS-0 meteen in de harten gesloten van velen. Bij het zien van deze modellen zal je meteen begrijpen waarom. Het design is ontzettend mooi , het kleurgebruik is subtiel en het comfort straalt er meteen vanaf.

PUMA sneakers vallen over het algemeen normaal. Je kunt dus gewoon je eigen maat van PUMA sneakers bestellen.

Je kunt zeer veel PUMA sneakers bestellen voor zowel dames, heren als kinderen op deze pagina. Filter je favoriete PUMA sneaker op model, maat, kleur en prijs.