• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Puma Thunder dames

Puma Thunder Dames
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Puma Thunder dames | SNEAKERS.nl

De PUMA Thunder Dames is het antwoord van PUMA op de dad shoe trend. Dad shoes zijn de afgelopen jaren omarmd door liefhebbers en ontwikkelaars van sneakers. De PUMA Thunder Dames is er in verschillende kleuren. Door de dikke zool oogt de PUMA Thunder Dames wat groot en grof, zoals het hoort bij dad shoes. Zodra je de PUMA sneaker beter bekijkt, zullen juist de fijne details en de fijne afwerking meer opvallen. Binnen de dad shoe trend is de PUMA Thunder voor dames een van onze favorieten.

De details van de PUMA Thunder Dames

De PUMA Thunder voor dames kent fijne details. In sommige uitvoeringen is dit duidelijker door het gebruik van kleur en andere uitvoeringen omarmen juist de eenvoud van één kleur. Een van de details van de PUMA Thunder voor dames is het lusje op de hiel. Hiermee kan je de sneakers gemakkelijker aantrekken, maar het oogt ook sierlijker. Zeker bij een sneaker die toch al wat grof is, zijn sierlijke details juist een toevoeging aan het design. De dikke zool van de PUMA Thunder voor dames geeft een goede vering en demping. Hierdoor ervaar je een goed loopcomfort wanneer je op de sneakers rondloopt. Korte of lange afstanden: het maakt niet uit als je de PUMA Thunder aan je voeten hebt.

Meer van PUMA

Heb je al een paar PUMA Thunder sneakers in de kast staan, maar krijg je maar geen genoeg van PUMA? Dan zijn er natuurlijk nog talloze andere PUMA sneakers waar je uit kan kiezen. Voor dames is de PUMA Cali zeker de moeite van het overwegen waard. Het is een nieuwe sneaker, met mooie details en een uniek loopcomfort. Ook de PUMA RS-0 is een nieuw model in de PUMA collectie. Deze sneaker is er voor dames en heren en is een toevoeging aan ieders collectie.