• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Superga sneakers dames

Superga Dames
14 van 14 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
14 van 14 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Superga sneakers dames

Superga dames sneakers zijn schoenen die al meer dan honderd jaar op de kaart staan. Deze italiaanse kwaliteit sneakers zijn super comfortabel om op te lopen en hebben ook nog eens een superleuke uitstraling. Toen het merk begon in 1911 met het produceren van sneakers en de klassieke Superga 2750 uitkwam was de toon al snel gezet en kwamen daarna alleen nog maar meer populaire varianten. De dames sneakers die ze toen de tijd produceerde zijn deze tijd nog steeds een van hun meest iconische sneakers ter wereld. Ondertussen is Superga ook veel gaan uitbreiden met hun collectie en zijn er tegenwoordig allerlei verschillende kleuren en materialen. De collectie van Superga dames sneakers is tegenwoordig ook echt niet meer weg te denken. De Superga dames sneakers collectie wordt steeds uitgebreider. Nieuwe kleurencombinaties worden toegevoegd en trendy prints worden gebruikt voor al de nieuwe sneakers van Superga. Superga dames sneakers zijn mooie casual designs die door veel dames worden gedragen.

Superga dames sneakers | Collectie

De collectie van Superga dames sneakers is heel erg uitgebreid omdat ze veel gebruik maken van verschillende opties die ze aan hun eigen sneakers toevoegen. De Superga Espradrilles Wit Dames en de Superga Espradrilles Blauw Dames zijn unieke sneakers door de bedekte gevulkaniseerde rubberenzool met geweven touw. Zo krijgt elke outfit een unieke twist. Een ander model van de Superga dames sneakers is de Superga Cotu Wit Dames, die blinkt uit in zijn hoge witte zool. De Superga Platform Wit Dames is een unieke dames sneaker met hoge zool waarop een dikgedrukte tekst is weergegeven. Dan heb je natuurlijk ook nog de echte klassiekers zoals de Superga Cotu Mid Sole Blauw Dames en de Superga Cotu Mid Sole Wit Dames die je onder elke outfit kan combineren.                     

Superga dames sneakers zijn sneakers die toebehoren tot een van de populairste modellen, maar tegenwoordig zijn de modellen van adidas superstars ook niet meer weg te denken. Die sneakers zijn tijdloos en goed voor elke dag. Dus zeker de moeite waard om deze klassiekers even te checken.