• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dr Martens 1460

Dr Martens 1460
3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Dr Martens 1460 | SNEAKERS

De Dr Martens 1460 is een klassieker onder de boots. De Dr Martens 1460 heeft een herkenbare uitstraling met originele kenmerken. Dr Martens boots zijn erg geliefd over de hele wereld en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De Dr Martens 1460 is een duurzame laars en gemaakt om lang mee te gaan. Je kunt de boots dus gemakkelijk een lange tijd dragen zonder dat het mooie er van af gaat.

Dr Martens 1460 | Kenmerken

Zoals gezegd is de Dr Martens 1460 een laars vol herkenning. Orginele kenmerken van de  Dr Martens 1460 zijn de acht veterogen, het gele stiksel, een hiellus en een comfortabele zool met luchtkussen. De iconische zool van Dr Martens met luchtkussen zorgt voor een goede demping en vering waardoor je uniek comfort ervaart als je de boots draagt. Anders dan veel andere boots die vaak gelijmd zijn, zijn het bovenwerk en de zool van de Dr Martens 1460 aan elkaar gemaakt door een warmtelas en aan elkaar gestikt met Z-stiksel.

Andere boots

Het kan natuurlijk dat de Dr Martens 1460 toch niet helemaal jouw smaak is. Dan hebben we andere boots waar je uit kan kiezen. Zo hebben we tegenwoordig ons eigen label met verschillende Sneakers collectie. Zowel voor dames als voor heren zitten er mooie modellen en kleuren tussen. Ook de klassieke Timberland boots zijn nog altijd enorm populair. Natuurlijk hebben we de echte klassieker van Timberland opgenomen in onze collectie, maar ook andere modellen zijn  verkrijgbaar. De keuze in boots is dus groot. Er is voor iedereen wel een paar naar wens. Een paar boots is zeker een aanrader in de koude, natte Hollandse winters. dames boots houden je voeten lekker warm en vaak ook nog droog. Daarnaast maken ze je outfit natuurlijk compleet en kan je stijlvol de koude dagen doorkomen.