• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Fila Disruptor

Fila DISRUPTOR
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Fila Disruptor | SNEAKERS

De Fila Disruptor is een van de meest populaire sneakers van dit moment. Het witte model van de Fila Disruptor zie je veel terug in het straatbeeld en in verschillende etalages. Ook wij hebben deze favoriet in onze collectie opgenomen. Door de witte kleur krijgt je outfit een frisse uitstraling, maar de Fila Disruptor is er ook in tal van andere mooie uitvoeringen. Zo hebben we een uitvoering met een bovenwerk van satijn, maar ook een uitvoering met een bovenwerk van suède. Hierdoor kan je je outfit zowel een sportief, als een sjiek tintje geven. Is jouw budget momenteel beperkt. Bekijk dan onze sale collectie om te zien of we momenteel de Fila Disruptor sale collectie hebben.

Fila | Het merk

De Fila Disruptor is een model met een tijdloos model en helemaal trendy nu. Het bedrijf is groot geworden met verschillende artikelen als sneakers, sportschoenen en sportkleding. Het bedrijf is opgericht in 1911 door Italiaanse broers en inmiddels is Fila in Zuid-Koreaanse handen. Een van de eerste samenwerkingen van Fila met een bekend sportman, was met Björn Borg. Inmiddels heeft ook hij zijn eigen Björn Borg sneakers, onderbroeken en kleding. Inmiddels zijn er meerdere sportgrootheden die gesponsord worden door Fila. Zo werd het Zuid-Koreaanse team tijdens de Olympische Spelen van 2018 gehuld in Fila teamkleding. Maar ook veel Nederlandse schaatsers zijn voorzien van Fila producten.

Andere favorieten

In onze uitgebreide collectie zijn veel verschillende favorieten opgenomen. Nieuw in onze collectie is onze eigen Sneakers collectie voor dames en heren. We hebben verschillende sneakers, bikerboots en veterboots hierin opgenomen. Ook de echte klassiekers als de Nike Air Max en de Nike Air Max 90 zijn nog steeds erg populair en verkrijgbaar in verschillende unieke colorways. Kortom, er is altijd wel een sneaker die je kan combineren met je outfits. Bepaal zelf welke sneakers jouw favorieten zijn en waarop jij binnenkort rondloopt.