• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Fila Strada

4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Fila Strada

Fila sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van nu. Het tijdloze design zorgt ervoor dat de sneakers altijd goed bij je outfit passen. Kenmerkende details van Fila sneakers, zijn bijvoorbeeld de dikke zool en de strakke afwerking. Dit zorgt niet alle voor herkenning, maar ook voor ultiem comfort. De dikke zool geeft goede vering en demping, waardoor je de hele dag het gevoel hebt alsof je op wolken loopt. De Fila Strada is één van onze favorieten op dit moment. De sneaker is goed te combineren met elke dagelijks outfit. Word nu een trendsetter met de Fila Strada sneakers. 

FILA | HET MERK

Het merk Fila heeft een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd in 1911 opgericht nabij het plaatsje Biella, in Italië. Niet zo gek als je weet dat dit plaatsje een belangrijk textiel- en wolcentrum is in de noordelijk regio van Italië. In 2003, na ruim 90 jaar bestaan, werd Fila verkocht door de oorspronkelijke eigenaar  aan een Amerikaans bedrijf. Wat bijzonder is, is dat Fila Korea niet werd verkocht. Fila Korea was een soort franchise onderneming dat zelf opereerde in de Koreaanse markt. In 2007 lukte het Fila Korea om de rest van Fila over te kopen van het Amerikaanse bedrijf. Hierdoor werd Fila in een klap het grootste sportkledingmerk van Zuid-Korea.

FILA SNEAKERS | DE TREND

De Fila sneakers zijn in 2019 een echte trend geworden. 2019 is het jaar van de dad shoes en de chunky sneakers, hoe groter hoe beter. Alle Fila sneakers zijn sportief en modieus. De meningen over de oversized sneaker trend verschillen of het mooi of lelijk is, maar tussen de Fila sneakers zitten zeker een paar favorieten. De Balenciaga Triple S sneakers zijn een echte hit en waarom zouden de big shoes van Fila dan geen hit worden! Word een echte trendsetter met Fila. Bekijk hier de hele Fila Sneakers collectie.