• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

G-Star RAW schoenen

g-star sneakers
20 van 42 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 22
20 van 42 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 22

G-Star RAW schoenen | SNEAKERS.nl

G-Star RAW schoenen zijn niet de enige producten waar G-star bekend om staat. Ook kleding wordt door het merk geproduceerd. Uiteraard stellen wij bij SNEAKERS.nl een sneakerswaardig assortiment samen van de G-star schoenen. Het merk werd in 1989 opgericht onder de naam Gap-Star in onze hoofdstad Amsterdam. 

HOGE G-STAR RAW SCHOENEN

G-Star schoenen in het assortiment wat wij samenstellen bevatten voornamelijk hoge heren sneakers in het fashion segment. De hoge G-star schoenen zijn van hoge kwaliteit, stevig en uiteraard stylish. Een grote groep kerels zijn trouwe fans van het merk waardoor wij elk seizoen weer zorgen voor een collectie aan G-star schoenen. Voor onze mannen houden we vast aan een aantal sterke basismodellen en vernieuwen seizoenmatig met exclusives. Op onze webshopvind je zowel Gstar voor heren als de Gstar voor dames. 

G-STAR RAW | HET MERK

G-Star is een Nederlands bedrijf wat kleding ontwerpt en laat produceren. Het merk werd in 1989 in Amsterdam opgericht en zocht snel naar mogelijk mogelijkheden om uit te breiden. G-star is een succesvol merk en dit kun je terug zien aan de samenwerkingen die het bedrijf aan gaat met grote namen, zo is Pharrel Williams sinds 2016 mede-eigenaar van het merk. Het is een erg succesvol merk en we zijn daarom blij om met dit merk ons assortiment te verbreden.