• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ARKK HEREN SNEAKERS

ARKK heren sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

ARKK HEREN SNEAKERS | SNEAKERS.NL

Het nieuwe hippe merk ARKK is sinds mei 2018 te vinden binnen ons assortiment. Het merk is vier jaar geleden begonnen in Denemarken en is uitgegroeid tot een succesvol merk wat zich verkoopt in winkels over de wereld. 

ARKK HEREN SNEKAKERS – De Missie

Het merk is opgezet door twee jeugdvrienden die allebei een mooie missie voor ogen hadden en nog steeds na streven: Sneakers ontwerpen die mode, functionaliteit en vooral vertrouwen combineren.

ARKK RAVEN MESH HEREN

De ARKK Raven Mesh is de originele sneaker van ARKK, een echte klassieker. Het is één van de populairste sneakers binnen de ARKK collectie en hij is verkrijgbaar in zowel onze winkels als op de webshop! Het model is net zoals alle andere schoenen van ARKK 100% ontworpen in Kopenhagen en de inspiratie is ook daar opgedaan. Het merk is zowel voor heren als voor dames beschikbaar en is te verkrijgen in het groen en in het zwart. Het is een erg comfortabele sneaker en dat komt mede door de sok-constructie die de schoen bevat.

ARKK VERLCALITE HEREN

De ARKK Verlcalite is naast de Raven Mesh een erg populair model binnen ons assortiment. Het model lijkt qua uitstraling veel op de Raven Mesh maar is met het andere bovenwerk toch een onderscheidend trendy model. Het model valt makkelijk te combineren en is een zeer comfortabele sneaker. Het model is alleen voor heren beschikbaar.

Toch op zoek naar ARKK sneakers voor dames? Neem dan een kijkje naar de dames collectie van het Deens merk.