• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Cruyff heren sneakers

cruyff sneakers heren
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1

Cruyff heren sneakers | SNEAKERS

Cruyff heren sneakers hebben hun naam te denken aan de legendarische Johan Cruijff. In 1979 was hij aanleiding tot het lanceren van de Cruyff schoenen die staan voor de combinatie van elegantie en functionaliteit. Precies zoals Cruijff ook in het veld was, namelijk: elegant en functioneel. de sneakers hebben zich ontwikkeld tot echte luxury sneakers en zijn over de hele wereld bekend. De flagship store van de Cruyff schoenen bevindt zich in Barcelona, waar Cruijff zelf ook veel heeft betekend voor het voetbal. Voor andere sneakers uit onze collectie verwijzen we je graag door naar onze heren sneakers pagina. 

DE CONNECTIE TUSSEN CRUYFF SNEAKERS EN VOETBAL

Cruyff heren sneakers hebben een grote link met de voetbalwereld. Naast de sneakers die bestemd zijn voor voetbal, hebben in het verleden ook grote namen zich verbonden aan de sneakers en de waardes waar ze voor staan, elegantie en functionaliteit. Zo hebben Marco van Basten en Dennis Bergkamp beiden op de chique Cruyff schoenen gespeeld. Ook droeg het Olympisch team van '88 de sneakers en kleding op de Spelen. Cruyff blonk overal in uit wat hij deed, zo ook met de Cruyff schoenen. Elegantie en luxe wat is ontpopt tot een ware klassieker, de Cruyff schoenen. De Cruyff Santi model valt goed in de smaak bij de heren. Voor de dames is de Cruyff dames sneakers ook verkrijgbaar op SNEAKERS.nl; op de betreffende pagina kun je terecht voor een overzicht.

Geef je outfit een trendy uitstraling met de Cruyff heren sneakers

Hoe kun je de Cruyff heren sneakers het best dragen zodat jouw outfit goed op elkaar is afgestemd? Dat is bij deze sneakers niet lastig. Zowel elke jeans broek is hierbij goed te combineren. Ook skinny jeans. Verder zijn chino’s aan te raden bij het dragen van de Cruyff heren sneakers .Verder kun je in de zomer een t-shirtje aandoen dat matcht met de kleuren van de sneaker. Tijdens de wat koudere winterdagen kun je hetzelfde doen met een hoodie. Dit zal je outfit compleet maken en biedt je voldoende variatie om je eigen stijl mee te creëren. Neem zeker ook een kijkje bij de Antony morato heren schoenen collectie. Ook dit model is ideaal voor dagelijks gebruik en past bij elke kledingstijl. 

Toch op zoek naar iets anders? Kijk gerust even verder, bijvoorbeeld naar onze Vans heren sneakers collectie.