• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Lage witte heren sneakers

20 van 92 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 72
20 van 92 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 72

Lage witte heren sneakers | SNEAKERS.nl

Lage witte heren sneakers - Onze collectie van lage witte sneakers voor heren is veelzijdig. We hebben een hoop verschillende merken voor onze mannen. Lage witte adidas sneakers en lage witte nike sneakers vind je in veel verschillende modellen op SNEAKERS.NL. Tegenwoordig heeft iedereen wel een paartje lage witte sneakers in de kast. Bekijk het assortiment met lage sneakers voor heren op SNEAKERS.NL

Lage witte adidas sneakers voor heren

Lage witte adidas sneakers voor heren kennen we van bijvoorbeeld de adidas Turf Royale of Curver. Tegenwoordig worden ook nieuwe modellen voor heren gemaakt zoals de adidas Superstar en Stan Smith. Uiteraard is de klassieke ZX 700 ook nog altijd erg populair. Een van onze favorite sneakers voor in de zomer is adidas Stan Smith. Een sneaker die veel comfort en sportiviteit met zich mee brengt. Ben je toch opzoek naar andere witte sneakers? Bekijk dan onze witte heren sneakers van Puma voor meer inspiratie. 

Lage witte Nike sneakers voor heren

Lage witte Nike sneakers voor heren zijn er in alle soorten en maten te vinden. In Nederland zijn de Nike Air Max 'jes erg populair. De old school Nike Air Max en Nike Air Max 90 blijven het goed doen bij de mannen. Daarnaast innoveert Nike regelmatig met bijvoorbeeld de Nike Air Max Lunar 1.Een van onze favorite sneakers op dit moment is de Nike Air Max 270 Wit voor heren. Een zeer elegante, comfortabele en sportieve sneakers voor heren. Een perfecte witte sneaker voor in de zomer waar jij al je outfits mee kunt combineren.

Ben je toch opzoek naar witte sneakers? Bekijk dan onze witte heren sneakers collectie voor meer inspiratie.