• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air Max 90 heren

Nike Air Max 90 Heren
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Air Max 90 heren | SNEAKERS

De Nike Air Max 90 voor heren is een populaire sneaker. De sneaker heeft een stoere uitstraling door de dikke zool. In de zool is natuurlijk het herkenbare doorzichtige gedeelte verwerkt. Hierdoor is de Nike Air technologie goed zichtbaar. Je voelt zo niet alleen dat je comfortabel loopt, maar je kan het ook zien! De Nike Air Max 90 voor heren is inmiddels in vele colorways uitgebracht. Populaire oudere colorways van de Nike Air Max 90 worden zelfs opnieuw uitgebracht voor de echte liefhebbers.

Nike Air Max 90 heren | In detail

De Nike Air Max 90 voor heren is zoals de naam doet vermoeden in de jaren ’90 op de markt gebracht. Oorspronkelijk had de Nike Air Max 90 een andere naam. Pas sinds de herintroductie in 2000 draagt de sneaker de naam Nike Air Max 90. Hierdoor heeft het iconische model ook een iconische naam gekregen. De Nike Air Max 90 voor heren heeft een uniek design met verschillende overlays. Nike wisselt de overlays niet alleen af met verschillende kleuren, maar ook het materiaalgebruik is afwisselend. Er zijn Nike Air Max 90 voor heren die geheel van leer zijn, maar ook sneakers die details van suéde hebben. Er is dus ruime keuze, terwijl aan het comfort niets verloren gaat!

Toch liever iets anders?

Zoals gezegd heeft de Nike Air Max 90 voor heren een stoere uitstraling door het grove design. Het kan zijn dat je liever een sneaker met een fijner design draagt of dat je al zoveel Nike Air Max 90 modellen hebt, dat je toe ben aan iets anders. Dan is de Nike Air Max zeker het overwegen waard. Bij het kiezen voor deze sneaker weet je zeker dat je toch kan rekenen op het Nike comfort. Ook de adidas Stan Smith is een populaire en comfortabele sneaker. Het is een heel ander model dan de Nike Air Max 90, maar misschien daarom juist wel wat je zoekt.