• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Pegasus heren

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Pegasus heren | SNEAKERS

Nike Pegasus heren sneakers heren hebben responsieve demping dat is een goede demping zonder dat je jouw snelheid verliest. Daarnaast maakt de Nike Pegasus heren gebruik van lichtgewicht support. Door het gebruik van mesh materialen is de schoen zo licht mogelijk gemaakt, maar geeft hij wel voldoende steun. Ook heeft deze Nike Pegasus heren natuurlijkere transitie. Door de curve van het hielgedeelte naar het teengedeelte aan te passen, rolt de schoen makkelijker af en volgt hij de natuurlijke voet vorm beter.

Nike Pegasus heren sneakers

De Nike Pegasus heren is een groot succes. Na al het succes van de laatste Nike AirZoom Pegasus heren, heeft Nike niet stilgezeten. Samen met Mo Farah, een gouden medaillist en fervent Pegasus herenloper, heeft Nike alles wat de Pegasus heren zo snel maakt, in de schoen behouden. Maar door middel van héél, héél veel testen is de nieuwe Pegasus heren nog sneller gemaakt. Nike noemt de Pegasus heren 31 zelf een “speed demon”. Natuurlijk zijn de andere Nike Pegasus heren niet minderwaardig. Elke Nike Pegasus heren heeft zijn eigen style en klasse.

Nike Pageasus heren - SNEAKERS.NL

Nike Pegasus heren is een sneaker die niet meer bij Nike weg te denken is. De Pegasus heren is een innovatieve sneaker welke inspeelt op de huidige trends. Het comfort van een toffe sneaker wordt gecombineerd met het gemak van lopen. Deze Nike Pegasus heren mag je dus niet missen mensen! Zorg snel dat jij een paar Nike Pegasus heren hebt, voor het te laat is. De Nike Pegasus heren om gek van te worden op SNEAKERS.nl