• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

de wereld in met sneakers

SNEAKERS STORES stelt de levensreis die kinderen maken voorop. Er verandert enorm veel in hun leven en tijdens het opgroeien doorlopen de kids verschillende fases. Bij SNEAKERS vind je deze als Ontdek, Verken, De wereld in met SNEAKERS!

ONTDEK, VERKEN, DE WERELD IN MET SNEAKERS!

Als baby is alles nieuw, ze ontdekken. Even later als peuter of kleuter kunnen ze lopen, rennen en klimmen. Nieuwe kansen! Ze verkennen.In hun laatste jaren als kids (tieners) groeit de drang naar zelfstandigheid en nemen de tieners afstand van het kind zijn.
Ze gaan voor het eerst zonder ouders op reis. Ze gaan de wereld in met SNEAKERS! Met deze gedachte gaan onze inkopers op pad en kopen de tofste sneakers voor ieder kind. Jong of oud.

#SNEAKERS #Kids-by-SNEAKERS

 

KINDER SNEAKERS voor baby tot tiener!

BABY SNEAKERS

Wat is er nu schattiger dan een baby met sneakertjes?! Precies een kleine mini-me!
- To all the daddies: Shop nu een paartje sneakers voor jezelf en je zoontje en laat ieder vrouwenhart smelten.
- Voor de mama's: Stijl leer je nooit te vroeg. Laat je dochter dus snel de sneaker looks en het comfort ontdekken!

Maar hoe weet je nu welke maat je neemt voor een kleine sneakerhead? Die kleine voetjes groeien als kool, dus is het lastig de goede maat te nemen. Gemiddeld groeit de maat van een baby voetje 1 maat in de 4 maanden tot ze 4 jaar of ouder zijn. Vanaf het moment dat zij de 1e stapjes zetten is het verstandig een stevig sneakertje aan te schaffen. Ze gaan op pad en ontdekken de wereld op 'eigen voet' en gaan van hun 1e ontdekking over naar het verkennen van de wereld. Op dat moment komen onze Kids Sneakers in aanmerking.

#ONTDEKsnkrs

KIDS SNEAKERS

Nadat een baby de 1e stapjes heeft gezet wordt de wereld verkend. De voetjes groeien dan nog erg snel. Pas rond het 8 tot 10e jaar groeit de schoenmaat met 1 maat per 8 tot 12 maanden. De kinder sneakers vanaf maat 21 shop je voor kids van ongeveer 4 jaar. Het belang van een goede pasvorm van sneakertjes vanaf deze maten mag niet onderschat worden. Omdat de kids vanaf dit moment veel lopen op de sneakertjes mag deze niet te los, maar vooral ook niet te strak zitten. Er moet wat ruimte op de wreef bij de veters zijn. Voel met de wijsvinger bij de hiel en wreef om te checken of er niet teveel ruimte tussen zit. Check ook de flexibiliteit van de sneaker. Deze moet voldoende meebuigen met de schoen voor een goed loopcomfort. Bekijk als laatste ook de voetjes of er rode vlekken op zitten. Dat zou duiden op een slechte pasvorm. Klopt dit alles?! Dan kan je kind zorgeloos de wereld verkennen!

#VERKENSNKRS 

SNEAKERS VOOR TIENERS

Wanneer kinderen de leeftijd van een tiener bereiken gaat het weer hard met de schoenmaten. Gemiddeld groeit de schoenmaat vanaf 11 tot 14 jaar met 1 maat per 3-4 maanden. Natuurlijk verschilt dat per kind enorm, maar in grote lijnen is dat de norm. Tieners gaan voor het eerst naar de middelbare school en gaan het liefst de wereld in op toffe sneakers. Omdat voeten van kinderen in deze leeftijdscategorie enorm snel groeien adviseren we altijd om vooral geen sneakers met een te strakke pasvorm te nemen. Check met een vinger bij de hiel of deze er tussenpast. Wanneer er geen ruimte over is, neem dan een halve tot hele maat groter. Het tieners assortiment van SNEAKERS.nl gaat tot maat 35, maar het gradeschool assortiment (te herkennen aan 'GS' in de titel') tot maat 40 is 100% geschikt voor tieners.

#DeWereldInMet-Sneakers #DWIMsnkrs

EVERYBODY FITS SNEAKERS!