Kids Hoge sneakers

hoge kinder sneakers
20 van 40 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 20
20 van 40 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 20

kids sneakers & kinder schoenen check je op SNEAKERS.nl

kids sneakers & kinder schoenen zijn erg populair en worden steeds populairder. Met merken als adidas, British Knights, Converse, Nike, Timberland en Vingino zorgen we voor een topcollectie. Op SNEAKERS.nl zijn kids sneakers te vinden vanaf de kleinste maatjes tot maat 35. De maten van 15 tot 27 vallen onder het baby/kids segment. Maten vanaf 28 t/m 35 valt onder kids en maten vanaf 35 vallen onder Gradeschool. 

kids sneakers

kids sneakers van bijvoorbeeld adidas of Nike vallen altijd goed in de smaak. Deze superschattige sneakertjes voor boys & girls worden vaak geïnspireerd op de volwassen modellen. Denk bij adidas bijvoorbeeld aan de adidas Tech Super, Top Ten of Pro Play. Bij Nike is de Nike Air Max 1 een tof modelletje voor de kids. Kids sneakers op SNEAKERS.nl worden met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Het assortiment aan kids sneakers op SNEAKERS.nl is dan ook de tofste collectie!

Kinder schoenen

Kinder schoenen van merken als British Knights, Vingino of Converse zijn ook erg populair. De kinder schoenen van British Knights worden veel gedragen. De modellen als de British Knights Roco of Atoll zijn geïnspireerd op volwassen modellen. Het is zelfs zo dat deze modellen regelmatig geproduceerd worden in volwassen, gradeschool, kids en baby maten. Zo kan de hele family op ' kinder schoenen ' lopen! Hoe tof is dat?!