Kids Vans

Vans kinder sneakers
20 van 30 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 10
20 van 30 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 10

Vans kinderschoenen @ SNEAKERS.nl

De Vans kinderschoenen komen van oorsprong uit Amerika. De Vans kinderschoenen zijn afkomstig van de Amerikaanse fabrikant van sneakers. De doelgroep van Vans bestaat uit het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes. Naast Vans kinderschoenen worden er ook kleding en accessoires gericht op diezelfde markt geproduceerd. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company.Door de jaren heen zijn de Vans kinderschoenen alleen maar verbeterd. Dus zorg ervoor dat jij snel een paar Vans kinderschoenen in je handen krijgt @ SNEAKERS.nl

Vans kinderschoenen - De Vans kids Authentic

De enige Vans kinderschoenen waarin de kenmerkende witte zool mag ontbreken: de Vans kids Authentic sneakers. Deze canvas gymp is nu al een klassieker, omdat hij zo makkelijk te combineren is en toch de klassieke Vans kinderschoenen uitstraling heeft. De Vans kinderschoenen worden van hoge kwaliteitsproducten gemaakt en dat zorgt ervoor dat comfort niet ontbreekt!

Vans kinderschoenen – De Vans kids SK8 Hi

De Vans kinderschoenen bestaan uit een aantal klassiekers die niet meer zijn weg te denken uit de Vans kinderschoenen collectie. Een goed voorbeeld hiervan is de Vans kids Sk8 hi. Dit klassieke, iconische model is niet meer weg te denken uit het Vans kinderschoenen assortiment. Zeker een paartje dat je in huis moet hebben!

Vans kinderschoenen