• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Vans kindersneakers

Vans Sk8 Hi Kids
20 van 38 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 18
20 van 38 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 18

Vans kindersneakers | SNEAKERS

De Vans kindersneakers zijn afkomstig van de Amerikaanse fabrikant van sneakers. De doelgroep van Vans bestaat uit het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes. Naast de kids sneakers van Vans worden er ook kleding en accessoires gericht op diezelfde markt geproduceerd. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company. Door de jaren heen zijn de Vans kindersneakers alleen maar verbeterd. Dus zorg ervoor dat jij snel een paar Vans kinderschoenen shopt via SNEAKERS!

Vans kindersneakers - De klassieker

De enige Vans kindersneakers waarin de kenmerkende witte zool niet mag ontbreken: de Vans Sk8-Hi sneakers pagina. Deze canvas gymp is nu al een klassieker, omdat hij zo makkelijk te combineren is en toch de klassieke Vans kindersneakers uitstraling heeft. De Vans kinderschoenen worden van hoge kwaliteitsproducten gemaakt en dat zorgt ervoor dat comfort niet ontbreekt!

Vans voor kids: SK8 Hi

De Vans kindersneakers bestaan uit een aantal klassiekers die niet meer zijn weg te denken uit de Vans kindersneakers collectie. Een goed voorbeeld hiervan is de Vans kids SK8-HI Dit klassieke, iconische model is niet meer weg te denken uit het Vans kinderschoenen assortiment.

Naast Vans hebben we nog veel topmerken in onze kids collectie. Benieuwd naar het compleet assortiment aan kindersneakers? Neem gerust een kijkje en laat je inspireren!