• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Converse kindersneakers

Converse kids kinder sneakers
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Converse kindersneakers | SNEAKERS.nl

Converse kindersneakers - De Converse All Star kindersneakers zijn natuurlijk wereldwijd bekend. De Converse All Star laag voor kinderen en Converse All Star hoog voor kinderen gaan elke zomer weer als zoete broodjes de toonbank over. All Star worden ook wel Chucks genoemd, vernoemd naar de bekende basketbalspeler Chuck Taylor. Hij was destijds ambassadeur van het merk Converse. Naast All Stars laag en All Stars hoog hebben we op SNEAKERS.nl ook de Converse All Star boot kinderen voor de winter. Converse All Star is ook verkijgbaar voor de heren op SNEAKERS.nl.

Converse All Star laag kinderen

Converse All Star laag voor kinderen zijn niet weg te denken in sneakerland. Deze klassiekers worden elk jaar weer in veelvloed verkocht. Vooral de basiskleuren doen het erg goed. Wie heeft nu niet een paar witte All Stars laag of zwarte All Stars laag in de kast staan? Ze passen bij elke outfit!

Converse All Star hoog kinderen

Converse All Star hoog voor kinderen ontbreken uiteraard ook niet in onze collectie. We zorgen elk seizoen voor de basiskleuren van Converse All Stars hoog voor kinderen. Naast de basiskleuren hebben we voor de winter ook Converse All Star Boots Kinderen. Deze warme All Stars hoog hebben een bontvoering en zijn dus lekker warm!