• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Hoge kindersneakers

hoge kinder sneakers
20 van 35 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 15
20 van 35 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 15

Hoge kindersneakers | SNEAKERS.nl

Hoge kindersneakers zijn erg populair en worden steeds populairder. Met merken als adidas, British Knights, Converse, Nike, Timberland en Vingino zorgen we voor een topcollectie. Op SNEAKERS.nl zijn kindersneakers te vinden vanaf de kleinste maatjes tot maat 35. De maten van 15 tot 27 vallen onder de baby collectie. Maten vanaf 28 t/m 35 behoren tot de kindermaten.  

Kindersneakers - SNEAKERS.nl

Kindersneakers van adidas of Nike vallen altijd goed in de smaak. Deze jongenssneakers & meisjessneakers worden vaak geïnspireerd op de volwassen modellen. Denk bij adidas bijvoorbeeld aan de adidas Tech Super, Top Ten of Pro Play. Bij Nike is de Nike Air Max 1 voor kinderen een gewild modelletje. Kindersneakers bij SNEAKERS worden met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. 

Kinderschoenen - SNEAKERS.nl

Kinderschoenen van merken als British Knights, Vingino of Converse zijn ook erg populair. De kinderschoenen van British Knights worden veel gedragen. De modellen als de British Knights Roco of Atoll zijn geïnspireerd op volwassen modellen. Het is zelfs zo dat deze modellen regelmatig geproduceerd worden in volwassen, gradeschool, kids en baby maten.