• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas meisjes sneakers

adidas meisjes sneakers
8 van 8 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
8 van 8 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

adidas meisjes sneakers | SNEAKERS.nl

De adidas meisjes sneakers collectie bij SNEAKERS is zeer divers. Hierdoor is er voor iedereen een gepaste sneaker te vinden. Door het brede dames, heren en vooral kinderen aanbod is er voor iedereen een bijpassende sneaker te vinden. Door verschillende klassiekers ook in kindermaten uit te brengen, maken kinderen al op vroege leeftijd kennis met adidas sneakers. Daarnaast bieden wij bij SNEAKERS ook veel adidas kinderkleding aan.

Comfortabele adidas sneakers 

Adidas biedt al jarenlang een geweldig comfort. De pasvorm van sneakers is natuurlijk van groot belang. Bij adidas weet je dat je altijd goed zit qua comfort. De sneaker moet immers lekker zitten, maar moet ook een goed comfort en loop ervaring bieden. De klassiekers van adidas houdt adidas klassiek. Maar daarnaast is adidas ook erg aan het experimenteren met het toepassen van verfrissende en vernieuwende kleur combinaties. Hierdoor blijft de nieuwe collectie verbazen waardoor adidas een grote invloed blijft hebben op de sneakersmarkt. 

Adidas meisjes sneakers | Superstar

Een klassieker van adidas is de adidas Superstar. Deze sneaker domineert al jaren het straatbeeld en bijna iedereen kent wel iemand met een paar Superstars. Door de adidas Superstar de Superstar te laten blijft deze sneaker een succes. Adidas probeert de Superstar wel te vernieuwen met bijvoorbeeld de adidas Coast Star. Wij verwachten dat dit het nieuwe grote succes wordt van adidas. Door de kenmerken van de Superstar terug te laten komen maar vernieuwd toe te passen krijgt deze sneaker de uitstraling van de Superstar in een vernieuwd design. 

Adidas meisjes sneakers | Stan Smith

Een ander populair model bij zowel heren, dames als kinderen is het adidas Stan Smith model. Deze sneaker heeft een basis uitstraling zonder opvallende kleuren. Doordat deze sneaker zo basis is gehouden is deze voor iedereen toegankelijk. Toch heeft adidas ook de adidas Stan Smith sneaker vernieuwd, dit door details toe te voegen zoals; een klittenband sluiting en Holographic hiel. Door deze kleine aanpassingen blijft deze sneaker toegankelijk voor velen.

Op zoek naar meer kindersneakers? Neem dan een kijkje naar onze gehele collectie.