• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Basket Heart Kinderen

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

PUMA Basket Heart Kinderen | SNEAKERS.nl

De PUMA Basket Heart Kinderen is speciaal uitgebracht om de kinderen dezelfde stijl mee te geven als de dames. Net als de PUMA Basket Heart voor dames, is de PUMA Basket Heart voor kinderen gericht om de meisjes aan te spreken. Dit doet PUMA zowel door het glimmende bovenwerk als met de brede en elegante veters. Voordeel van de PUMA Basket Heart voor kinderen is dat de sneaker niet alleen een vetersluiting heeft, maar er ook elastiek in het binnenwerk verwerkt is. Hierdoor sluit de sneaker nog steeds goed aan als de veters een keertje los gaan.

PUMA Basket Heart Kinderen | Details

Een aantal populaire PUMA sneakers zijn inmiddels ook voor kinderen uitgebracht. Hierdoor kan je samen met je kind leuk combineren en samen met dezelfde sneakers rondlopen. Met de PUMA Basket Heart voor kinderen kunnen de kinderen stijlvol naar school, buiten spelen of mee naar een feestje. De PUMA Basket Heart voor kinderen loopt comfortabel en ziet er elegant uit. Het aansprekende glanzende bovenwerk helpt om de populariteit van de PUMA Basket Heart voor kinderen te laten groeien onder zowel de ouders als de kinderen zelf.

Het merk PUMA

Inmiddels kent iedereen het merk PUMA als een van de grootste sportmerken ter wereld. Waar je ook naartoe gaat, je komt altijd wel iets van PUMA tegen. PUMA is ontstaan na een ruzie tussen de gebroeders Dassler. Samen hadden zij een schoenenbedrijf en na een ruzie over de verder te voeren koers, zijn zij opgesplitst in adidas en PUMA. Nog altijd zijn beide bedrijven gevestigd in hetzelfde Duitse dorp en bestaan er nog twee kampen. Wij merken er natuurlijk weinig van en hebben zelf gewoon een paar adidas sneakers en een paar PUMA sneakers naast elkaar in de kast staan. Het lukt PUMA heel goed om in te spelen op de laatste trends. Momenteel zijn bijvoorbeeld de PUMA Thunder en de PUMA RS-0 populair en spelen beide modellen goed in op de trend van de dad shoes.