• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Reebok kindersneakers

reebok kinder sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Reebok kindersneakers | SNEAKERS

Reebok kindersneakers - Naast Reebok dames en heren kun je ook voor kindersneakers van Reebok ook bij onze webshop en winkels terecht. Reebok International Limited is een Engelse onderneming. De naam komt van het Afrikaanse woord Reebok, hetgeen de naam is voor een Afrikaanse antilope. Reebok is de officiële schoenenleverancier voor de NBA, de NFL en de Major League Baseball. Ook was Reebok een van de hoofdsponsors van tennisspeler Andy Roddick tot 2005.

Toch op zoek naar dames sneakers? Neem dan zeker een kijkje naa witte schoenen dames collectie.

WIST JE DAT?

Reebok sinds 2006 een dochteronderneming is geworden van het grote merk adidas, het doel was het verhogen van het marktaandeel.

DE REEBOK CLASSIC LEATHER VOOR KINDEREN

Reebok is naast een mooie en stoere ook een erg comfortabele schoen waar kinderen goed mee buiten kunnen spelen. Een populair model van Reebok die ook verkrijgbaar is voor kinderen is de Reebok Classic Leather, het is een stoere sneaker die in verschillende kleurvarianten gelanceerd is. Daarnaast is het een laag gesneden ontwerp voor verbeterde mobiliteit rond de enkel en snelle voetafwikkeling. Er zit een goede schokdemping in de schoen wat de kindervoetjes goed beschermt.

Reebok kindersneakers MOOI WIT TE HOUDEN? EEN GOEDE TIP!

Gebruik de Sneaker protector, het legt een laagje over de schoenen heen wat de schoen beschermt tegen onder andere, regen, ketchup, noem het maar op! Daarnaast zit er een UV-filter in het busje en dit gaat verkleuring tegen! ideaal dus..  De spuitbus kan op ieder materiaal en kan dus op iedere schoen gebruikt worden. Het busje is 9.95 euro en gaat ongeveer een jaartje mee!

Op zoek naar andere sneakers voor kinderen? Bezoek onze pagina met kindersneakers.