• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Betaling & levering

Betaling en levering

Betalingen geschieden altijd in een veilige omgeving.
Middels het beveiligde SSL protocol wordt een veilige betaalomgeving gecreëerd.

Verzendkosten

De standaardverzendkosten bedragen € 4.95 per bestelling.
Bestellingen vanaf € 59.95 zullen kostenloos worden verzonden.

Betalingen met iDeal

iDeal is betalen via internetbankieren. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren via Rabobank, Fortis, ABN Amro, ING of SNS Bank, is iDeal de ideale oplossing. Na je bestelling kun je in de vertrouwde betaalomgeving van internet betalen met iDeal.

Betalingen met creditcard

Op SNEAKERS.nl kun je veilig met je Creditcard betalen. SNEAKERS accepteert VISA en Master Creditcards welke in de beveiligde betaalomgeving de transactie kunnen verzorgen. In de algemene voorwaarden van je eigen Creditcardmaatschappij staat vermeld dat bestellingen die betaald zijn met je Creditcard altijd zijn verzekerd.

Betalingen via PayPal

Indien je niet in het bezit bent van een Creditcard of een iDeal account kun je de betalingen via PayPal laten geschieden.
PayPal is een online betaalservice welke gericht is op betalingen voor online shopping.

BETALINGEN VIA BANCONTACT/MR.cash

Voor onze Belgische klanten bieden we betaling via Bancontact/Mr.Cash aan. Betalingen via Bancontact/Mr.Cash vinden plaats in een beveiligde omgeving met SSL certificaat.

BETALINGEN VIA FASHIONCHEQUE

In onze winkels kun je ook je Fashioncheque gebruiken. Bij betalingen met een Fashioncheque gelden een aantal voorwaarden. Wanneer je met een Fashioncheque een product aanschaft in onze winkels en deze wordt geretourneerd, zal altijd een tegoedbon als vergoeding gelden. Het is niet mogelijk om bij retournering van een met Fashioncheque gekocht product, contant geld terug te krijgen.

Levering NEDERLAND

Levering geschiedt na betaling van de bestelling. Levering vindt plaats binnen 3 werkdagen.
Hier geldt wel een uitzondering op het weekend. Wanneer je op vrijdag, zaterdag of zondag bestelt, kun je uiterlijk woensdag je sneakers verwachten. De bestellingen zullen door de DHL worden aangeboden op het aangegeven afleveradres. Daarnaast kan in het bestelproces ook gekozen worden om de bestelling af te halen bij één van de 1300 DHL Parcelshops in Nederland. Klik op de onderstaande afbeelding om te zoeken naar een DHL Parcelshop bij je in de buurt. Heb je de bestelling laten bezorgen naar een afhaalpunt, dan is dit niet van toepassing. 

 

LEVERING BELGIË

Levering geschiedt na betaling van de bestelling. Levering vindt plaats binnen 3 werkdagen. De bestellingen worden door Bpost aangeboden op het aangegeven afleveradres. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt het pakket niet bij de buren aangeboden. Het pakket ligt de volgende werkdag voor u klaar bij een Bpost locatie of u kunt een tweede bezorgpoging inplannen. Daarnaast kan in het bestelproces ook gekozen worden om de bestelling af te halen bij één van de 1250 Bpost afhaalpunten in België. 

 

Bijzondere omstandigheden

Op feestdagen kan het zijn dat jouw bestelling langer onderweg is dan gepland. Houd op onderstaande dagen rekening met een extra levertijd van 3 werkdagen. 

Feestdag Datum
1e kerstdag 25 decemeber
2e kerstdag 26 december
Nieuwjaarsdag 1 januari
Koningsdag 27 april
Hemelvaart 25 mei
2e Pinksterdag 5 juni