• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Ruilen & retourneren

Voor je bestelling bij onze SNEAKERS webshop geldt een retourtermijn van 100 dagen vanaf het moment dat de bestelling is geleverd. Binnen de retourtermijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. 

Heb je een aankoop gedaan in één van onze winkels en wil je deze ruilen/retourneren? Dan kun je met je aankoop en de aankoop bon binnen 14 dagen terug naar de winkel. Het is niet mogelijk om een winkel aankoop te retourneren naar de webshop, wij kunnen deze helaas niet in behandeling nemen.

RETOURNEREN

Indien je een artikel wilt retourneren, kun je jouw bestelling kosteloos retourneren via een DHL Parcelshop bij jouw in de buurt. Zorg er voor dat de items ongedragen, in orginele staat en in de fabrieksverpakking naar ons worden geretourneerd. 
* Bewaar het verzendbewijs zodat je te allen tijde kunt aantonen dat jouw bestelling naar ons is geretourneerd. 

Tip: pas en probeer de sneakers eerst binnenhuis om gebruikssporen te voorkomen. 

Schoenendoos* Geretourneerde sneakers worden alleen geaccepteerd in de orginele en onbeschadigde doos. 

VerzendzakDe verzendzak dient te worden hergebruikt voor de retourzending. Heb je meerdere artikelen besteld? Voeg alle te retourneren artikelen samen in één verzendzak en gebruik één retourlabel. Op de verzendzak zit in een plakstrip welke kan worden gebruikt om deze opnieuw af te sluiten. 

Retourformulier & gratis retourlabel Gelieve het retourformulier volledig in te vullen zodat jouw retourzending optimaal kan worden vewerkt. Op de onderzijde van het retourformulier zit het gratis retourlabel gevestigd welke op de voorzijde van het te retourneren pakket dient te worden gevestigd.   

DHL Parcelshhop of Bpost locatie bij jou in de buurt Indien je een artikel wilt retourneren, kun je het pakket kosteloos retourneren bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. In België kun je terecht bij Bpost.

Klik hier om een DHL Parcelshop in de buurt te vinden waar je het pakket kunt retourneren.
Klik hier voor een Bpost locatie in België.

Duurzaam retournerenWil jij duurzaam retourneren en draag jij bij aan de verbetering van de aarde? SNEAKERS biedt duurzaam retourneren via HOMERR. Scan de QR code op de retourinstructies bij je bestelling of ga naar: https://returns.homerr.com/?shop=sneakers, doorloop te stappen en stuur gratis en eenvoudig jouw pakketje retour.

* Door het duurzaam verzendproces is de levertijd van een retour via HOMERR langer dan gemiddeld. Houd er rekening mee dat je retour na circa twee weken wordt verwerkt.

RUILEN

Verkeerde maat Ruilen voor een andere maat is mogelijk. Hiervoor zijn twee opties 
1) Bestel de juiste maat via onze webshop en stuur de verkeerde maat retour. De juiste maat wordt direct verstuurd. Wij storten (na ontvangst) het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de verkeerde maat direct terug op je rekening.  
2) Vermeld op het retourformuiler (stap 4) dat je het artikel wilt ruilen voor de juiste maat.