Men Puma

puma sneakers heren
20 van 28 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 8
20 van 28 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 8

Puma sneakers heren - SNEAKERS.nl

Puma AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik. Ten gevolge van een familievete was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en in 1948 begon Rudolf voor zichzelf: hij richtte Puma AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot adidas. Puma sneakers heren gaat een mooie geschiedenis aan vooraf. Ook een Nederlandse bekende held heeft te maken gehad met Puma sneakers. Dat was Johan Cruijf. Hij had een exclusief contract met Puma. Zorg dat jij gauw een paar Puma sneakers voor heren binnenhaalt.

PUMA SNEAKERS HEREN - DE PUMA SUEDE SNEAKERS

De Puma Suede sneakers zijn van een textiele binnenzool. De voering van binnen is van imitatieleer en textiel. Natuurlijk is de sluiting in de vorm van veters. De schoenenneus is rond zoals we het kennen. De zool is van kunststof gemaakt. De buitenlaag van de Puma Suede sneakers zijn van suede. Het is een genot voor uw voet. Zorg snel dat je een paar Puma Suede sneakers hebt via SNEAKERS.nl

PUMA SNEAKERS HEREN - DE PUMA TRINOMIC SNEAKERS

De Puma Trinomic sneakers zijn wederom met een textiele gevulde binnenzool. Ook de voering van de Puma Trinomic sneakers zijn van textiel. De sluiting gebeurd doormiddel van veters. De schoenenneus is rond. De zool van Puma Trinomic sneakers hebben iets speciaals. Ze zijn van kunststofzool met Shock Absorber. Het materiaal van de buitenlaag is van imitatieleer en textiel.