Men adidas

adidas sneakers heren
20 van 52 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 32
20 van 52 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 32

adidas heren sneakers | SNEAKERS.nl

adidas sneakers heren - de adidas sneakers heren vind je op SNEAKERS.nl. Eén van de meest populaire adidas modellen voor heren is de adidas ZX 700. De adidas ZX 700 heren is een klassieker van adidas, zowel voor heren als dames. adidas sneakers voor heren worden wereldwijd gedragen. Naast de adidas ZX 700 is ook de adidas Superstar erg populair bij onze heren.

adidas sneakers heren 

De broers Adolf en Rudolf Dassler zijn na een vete voor zichzelf begonnen en hebben ze ieder een eigen bedrijf opgericht. Adolf is de oprichter van het merk adidas en zijn broer Rudolf is op zijn beurt de eigenaar van het merk PUMA. De vete tussen de twee broers werd nooit bijgepraat. Pas in 2009 werd de ruzie tussen beide delen van de familie bijgelegd door middel van een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen het personeel van adidas en Puma.

Populaire adidas sneakers voor heren - De adidas Superstar, adidas Stan Smith en adidas ZX Flux

De adidas Superstar heren is een populair basic model. De adidas Superstar begon eind jaren '70 als basketbalschoen, maar wordt tegenwoordig gedragen als een échte fashion sneaker. Naast de adidas Superstar is ook de adidas Stan Smith een ware klassieker die niet in je collectie mag ontbreken! Bekijk deze klassiekers op SNEAKERS.nl. De adidas ZX 700 voor heren is tevens een échte topper. Deze sneaker draait al jaren mee en kent elk seizoen weer nieuwe varianten en kleurcombinaties. Van stoere donkere kleuren voor de winter naar felle kleuren voor de zomer. Voor onze heren zijn altijd adidas ZX 700 sneakers te vinden.