Men Hoge sneakers

hoge sneakers heren
20 van 66 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 46
20 van 66 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 46

Hoge sneakers heren | SNEAKERS.nl

Hoge sneakers Heren - bekijk je online op SNEAKERS.nl. De tofste hoge sneakers voor heren van de coolste merken. Met merken als adidas, HUB Footwear, Nike, G-Star en sinds kort Timberland kom je altijd goed voor de dag. In het assortiment hoge sneakers heren op SNEAKERS.nl  vind je veel hoge adidas sneakers. Daarnaast zijn veel HUB en G-Star sneakers te vinden. Het belangrijkste van alles is natuurlijk ook dat onze kerels geen koude voeten krijgen.

Hoge adidas sneakers heren

Hoge adidas sneakers heren - De adidas Pro Conference, Dropstep of Freemont. Hoge adidas sneakers voor heren zijn er in veel verschillende modellen. Adidas is een populair merk als het gaat om hoge sneakers. Ze zijn veelal afgeleid uit de basktebal scene. Op SNEAKERS.nl zijn de modellen te vinden en zorgen we altijd voor nieuwe collecties. 

Hoge Nike sneakers heren

Hoge Nike sneakers heren - De Nike Air Force Mid is één van de populaire hoge nike sneakers voor heren. Uiteraard ook voor dames. De witte en zwarte basiskleuren worden elk jaar weer in veelvloed gedragen. Ook hoge nike sneakers zijn vaak afgeleid uit de basketbal scene. Ze zijn hoog voor stevigheid bij de enkels, zodat topbasketballers geen enkelblessures oplopen.