Men Nike

20 van 24 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 4
20 van 24 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 4

Nike Sneakers Heren - Nike Roshe Run en Air Max voor heren

Nike Sneakers Heren - een waslijst aan modellen zijn beschikbaar op SNEAKERS.nl. Van toffe skate of basket modellen tot de nieuwste running modellen. Denk aan de klassieke Nike Air Max 1. Één van de meeste populaire heren sneakers op dit moment. De Air Max kennen we uiteraard van de jaren '90 toen de gabberscene in opkomst was. De bekende Australian trainingspakken zag je nooit zonder een paar Air Maxjes. Nike Air Max heren is tegenwoordig nog altijd een belangrijke groep. In onze webshop is altijd een mooie selectie van Air Max 1 's en Air Max 90 's te vinden.

Nike Air Max Heren

De Nike Air Max voor heren werd voor het eerst geproduceerd in 1987. Vanaf dat moment zijn tal aan varianten geproduceerd op de Nike Air Max heren. Denk aan de Nike Air Max 1 of de Nike Air Max 90. Dit zijn de bekendste Air Maxjes. Een nieuwe variant is de Nike Air Max Lunar 1. Op SNEAKERS.nl is dan ook een topcollectie aan Nike Air Max heren. Check die shit dus!

Nike Roshe Run Heren

De Nike Roshe Run heren is een model wat momenteel voor veel ophef zorgt. De Nike Roshe Run wordt ook wel de beste sneakervan Nike genoemd. Dit model is gebaseerd op een running sneaker. Deze zijn van oorsprong bedoeld om mee te trimmen. Nike heeft vervolgens de trimschoen (running sneaker) als fundament gebruikt voor het ontwerp van de Nike Roshe Run. De Nike Roshe Run heren is dan ook een lichtgewichtje wat conformtabel zit.