Men Reebok

reebok sneakers
6 van 6 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
6 van 6 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Reebok sneakers heren - Scoor ze bij SNEAKERS.nl

Reebok sneakers heren - zoals de Reebok Classic Leather vind je online via SNEAKERS.nl. We zorgen voor het tofste assortiment aan Reebok sneakers heren. Reebok International Limited is een Engelse onderneming. De naam komt van het Afrikaanse woord Reebok, hetgeen de naam is voor een Afrikaanse antilope. Reebok is de officiële schoenenleverancier voor de NFL, de NBA en de Major League Baseball en was een van de hoofdsponsors van tennisspeler Andy Roddick tot april 2005. Venus Williams wordt ook door Reebok gesponsord.

REEBOK SNEAKERS HEREN - DE REEBOK CLASSIC LEATHER SNEAKERS

Bovenkant van de Reebok Classic Leather sneakers zijn voor ongelooflijk comfort en schokdemping. Laag gesneden ontwerp voor meer mobiliteit en bewegingsvrijheid. Eenkleurig kleurenpallet voor een makkelijk te combineren stijl. Scheerwollen EVA-middenzool voor lichtgewicht demping en schokabsorptie. Slijtvaste rubberen zool voor duurzaamheid en grip. Oftewel deze Reebok Classic Leather sneakers moeten toch helemaal het einde zijn.

Reebok Classic Leather - Kendrick Lamar & Gigi Hadid

De Reebok Classic Leather is in 2016 omhoog geschoten. De Reebok Classic Leather kwam veelvuldig in de media door een collab met bekendheden Kendrick Lamar en Gigi Hadid. Met de Perfect Split en de #PerfectNever campagne kwam de Reebok Classic Leather toch dicht tegen Perfect aan!

Reebok Classic Leather