• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

New Balance sneakers

New Balance
20 van 54 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 34
20 van 54 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 34

New Balance sneakers | SNEAKERS

New Balance sneakers kennen we in deze wereld sinds 1906. Het eerst geproduceerde model is de 990. Populaire modellen die we tegenwoordig kennen zijn de New Balance MRL247 en de New Balance U420. Het assortiment van SNEAKERS is veelzijdig en bevat New Balance schoenen voor dames en heren en zelfs voor kinderen. 

New Balance levert naast de hoge kwaliteit ook erg comfortabele sneakers. Ze variëren het assortiment met allerlei type schoenen; denk aan sport, lifestyle en nog vele andere. Voor de vele verschillende New Balance sneakers voor heren kun je uiteraard terecht bij SNEAKERS.

New Balance 373

De New Balance 373 is momenteel het meest gewilde model van New Balance. Dit is een sneaker die is gemaakt om 24/7 sportief en casual voor de dag te komen. Een lichtgewichtje is op dit moment één van de toppers bij SNEAKERS. Elk seizoen opnieuw zorgt SNEAKERS voor een uitgebreid assortiment aan New Balance sneakers voor zowel heren als dames.

New Balance 574

De New Balance 574 is een nieuw model in ons assortiment. Het is een model wat gecreëerd is door twee modellen met elkaar te mixen, het wordt dan ook de original mashup genoemd. De 574 is een symbool geworden van originaliteit en vindingrijkheid. Deze comfortabele sneaker maakt jou casual of sportieve outfit helemaal af!

Andere New Balance modellen

De New Balance dames en heren is in allerlei maten en kleurvarianten te vinden bij SNEAKERS. Onder de modellen is de New Balance 420, ofwel de New Balance U420 ook een veel gezochte New Balance sneaker. Naast de New Balance U420 kun je ook modellen als de New Balance 997 en 620 vinden op de webshop.

Op zoek naar New Balance sneakers voor dames? Neem dan gerust een kijkje naar onze dames collectie. Ook voor de kleintjes onder ons vind je New Balance sneakers.