Nike Sneakers

Nike sneakers op Sneakers.nl
20 van 64 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 44
20 van 64 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 44

Nike sneakers op Sneakers.nl

Nike Sneakers zijn uiteraard erg populair. Nike is één van de grootste sneakers producenten wereldwijd. Opgericht als Blue Ribbon Sport in 1962 en omgedoopt naar Nike in 1978. Het bekende Swoosh logo is het meest herkenbare logo wereldwijd. Nike sneakers zijn van topkwailiteit en dat zie je terug in alle modellen. Sneakers.nl levert graag de nieuwste Nike Sneakers aan klanten. We kennen natuurlijk Nike klassiekers als de Nike Air Max en de Air Force One. Al langere tijd produceert Nike varianten op de Air Max, zoals de Air Max 90 en Air Max 1. Daarnaast produceert Nike een toffe lijn aan running sneakers. Denk aan de Nike Roshe Run, Nike Free Run en Free Run 5.0. Nike kent ook toffe skatemodellen, de Nike SB (Skateboarding) collectie. Op Sneakers.nl hebben we een cool Nike SB Stefan Janoski assortiment.  

Nike Air Max 1

De Nike Air Max 1 is een echte klassieker en wereldwijd bekend. Het model werd voor het eerste geproduceerd in 1987. In Nederland is de Nike Air Max 1 in de jaren '90 omarmt door de dance scene en kan bijna een stukje Nederlandse cultuur genoemd worden. Later innoveerde Nike met de productie van de Nike Air Max '90. Een stoere variant op de Air Max 1. Deze klassiekers horen in sneakerskast, dus check snel ons Nike Air Max 1 en Nike Air Max '90 assortiment. 

Nike Roshe Run

De Nike Roshe Run is een nieuw model van Nike en is bedoeld als running sneaker voor fashion. Het comfort wat hierbij komt kijken is dan ook uniek te noemen. Deze Nike sneakers zijn zo licht dat je bijna niet merkt sneakers te dragen en dus ideaal voor running. De populariteit sinds de eerste productie is dan ook ongekend. De kleurcombinaties van de Nike Roshe Run zijn gevarieerd en maken ze geschikt voor elke gelegenheid. Het Nike Roshe Run assortiment op Sneakers.nl wordt alsmaar groter, dus check ze snel!