• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike sneakers

Nike sneakers op Sneakers.nl
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike sneakers | SNEAKERS.nl

Nike sneakers; wie kent ze niet. Nike is het meest toonaangevende merk op het gebied van sneakers. Met zijn klassiekers ook veruit het populairst. Het Amerikaanse merk is dan ook één van de grootste sneakers producenten wereldwijd. In 1963 is het merk opgericht als Blue Ribbon en in 1978 is het omgedoopt naar Nike. Een groot deel van het succes heeft het merk te danken aan haar logo. Het bekende Swoosh logo is tegenwoordig één van de meest herkenbare logo’s over de hele wereld.

Nike sneakers zijn van topkwaliteit en dat zie je terug in alle modellen. Vrijwel iedereen is bekend met de klassiekers van het merk zoals de Nike Air Max en de Nike Air Force One. Nike staat bekend om het produceren van verschillende varianten op deze klassiekers. Kijk bijvoorbeeld naar de Nike Air Max waar verschillende uitvoeringen van zijn zoals de Air Max 90 en de Air Max 1. Hiernaast bestaat het assortiment van Nike ook uit een lijn met running sneakers. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Nike Roshe Run en de Nike Free Run 5.0.

Nike Air Max

De Nike Air Max is misschien wel één van de populairste Nike sneakers. Voor het eerst geproduceerd in 1987. Sindsdien heeft Nike het design van de sneaker verschillende keren vernieuwd. Een paar populaire modellen van de Air Max zijn de: Nike Air Max 1 en de Nike Air Max 90.

Nike voor kinderen

Nike heeft inmiddels veel populaire modellen ook in kindermaten uitgebracht. Zo zijn de Nike Air Max 1 voor kinderen en de Nike Air Max 90 voor kinderen geliefde modellen. Zowel onder de kinderen zelf, als onder de ouders. De sneakers bieden hetzelfde comfort als de modellen voor volwassenen en kennen uiteraard ook de strakke afwerking van Nike zoals gewoonlijk.